rrock'n roll child

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Ärsyttävät asiat part 2

Hei! Ajattelin tehdä pitkästä aikaa postauksen asioista, mitkä ärsyttää mua. Koska ekasta osasta on jo jonkin verran aikaa, niin tässä tuleekin nyt tämä toinen osa. Kertokaa toki jos tästä löytyy myös teitä ärsyttäviä asioita. Tässä ei todellakaan ole kaikki mutta laitoin ne mitkä ensin tuli mieleen. Toivottavasti tykkäätte! PS. Ekaan osaan pääsee tästä.

Myöhästyminen
Mikä tahansa myöhästyminen on ärsyttävää.
Oot esim. sopinu et tapaatte kaverin kaa johonkin tiettyyn aikaan ja sit sun kaveri on tyyliin puol tuntia myöhässä. Ärsyttävintä tossa on se jos siitä ei edes viitsi ilmoittaa. Tai jos jollain on ihan tapana myöhästellä aina.. Mikä siinä on niin vaikeaa ettei voi olla ajoissa paikalla? Tosin itelläkin on käynyt näin(kelläpä ei), mutta pyrin kuitenkin olemaan aina ajoissa.  Ei ehkä niin paha, mut se on myös ärsyttävää jos vaikka joku tv-ohjelma on myöhässä..

Juopot
Mikäs siinä, jos tykkää ryypätä, mut mua ottaa välillä päähän se, jos oon vaikka pysäkillä kaikessa rauhassa oottelemassa bussia ja yhtäkkiä joku juoppo tulee jutteleen. Eihän siinä muutakun se, että yleensä juopot (ainaki ne mihin oon elämäni aikana törmänny) ei ees puhu mitään fiksua. Ja tietenkään niiden puheesta ei ees yleensä saa selvää. Ja sit on tottakai nekin juopot mitkä keikoilla tulee heiluun sun eteen ja oot melkee saamassa turpaan niiden heilumisen takii.. Sitä paitsi juopot haisee hirveeltä.

Roskaaminen
En vaan ymmärrä ihmisiä jotka roskaa luontoa. Siitä ei oo luonnolle muutakun haittaa. Ärsyttävintä on se et vaikka ois roskis vieressä niin jostain syystä vaan jotkut ihmiset heittää sen roskan maahan.. Miksi? Yleensä keikkojen/festareiden jälkeen se alue on roskien peitossa, vaikka siellä alueella on varmasti monta roskista. Säästyis niiltä tapahtumien siivoojiltakin hieman aikaa jos ihmiset sais roskansa roskiin. Tai jos roskista ei oo lähimaillakaan, niin ottais itelleen jonkun pienen pussin mukaan omille roskilleen ja heittää sit roskakoriin kun sellanen sattuu lähettyville. Ei se voi olla niin vaikeaa.

Tyhmät kysymykset
Sellaset tosi itsestäänselvät asiat.
”Onks sulla kylmä?” - Ei kun ihan muuten vaa täs tärisen.
”Ootsä värjänny sun hiukset?” - No miltäs näyttää? Niiku just ton tapaset. Miksi, oi miksi?

Kun viesti on nähty mutta siihen ei vastata
Tätä tapahtuu liian usein..Oon valitettavasti itekkin sortunut tähän välillä..
Mutta siis jos kyse on oikeesti tärkeestä asiasta, laitat toiselle ihmiselle viestiä, vähän ajan päästä huomaat et viesti on nähty mut siihe ei olla vastattu. Niiku... Tää sama juttu pätee myös puheluihin. Se puhelin on sitä varten et siihen nimenomaan vastataan! Jos sulla on hyvä syy olla vastaamatta niin ymmärrän, mut joo.. Tosin oon itekki sortunu tähän mutta on toi silti ihan saakelin ärsyttävää!

Metelöivät/äänekkäät ihmiset
Jos oot vaikka just saamassa unen päästä kii, ja sit yhtäkkii naapurista alkaa kuulua joku hirvee jumputus. Joo eihän siinä muuten mut ehkä ihmiset haluis nukkuakin ja jos on sellanen sääntö et hiljaisuus tulee vaikka klo 22 nii voisko sitä sit noudattaa.. ? Varsinkin kun on niitä joilla on aamulla aikanen herätys ja nää metelöivät ihmiset pilaa sit hyvät unet..
Tai jos oot vaikka jossain bussissa, haluat istuu rauhassa ja yhtäkkii siihen sun lähelle istuu kauhee teinilauma ja sit ne alkaa jutteleen kovaan ääneen tyyliin jostain viikonlopun bileistä. Jos on oikeesti pakko puhua niin voisko puhua hiljempaa tai olla puhumatta? Tai ylipäätään sellaset ihmiset joiden on pakko sanoa asiansa melkee huutaen..Argh.

Mutta joo, tässä tää nyt oli.  Seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti