rrock'n roll child

tiistai 7. heinäkuuta 2015

We laughed in the sun, How we use to sing for the moon


Moi! Viime aikoina oon vaan nauttinut elämästä (tai no kuten yleensäkin). Oon ollut paljon kaupungissa, ainakin neljä päivää peräkkäin (torstaista sunnuntaihin). On ollut niin hyviä ilmoja et kaupunki houkutteli enemmän ku kotona kökkiminen.
Torstaina oltiin porukalla,  pyörittiin vähän kaikkialla, kuten Eteläpuiston lähellä olevilla kuntolaitteilla :D Räpsittiin kaverikuvia ja oli vaan sellanen just chilling -periaate. Ostin myös samana päivänä vaan 5€ maksavan kivan hameen Cybershopista. Söin myös ihanan miniviinerin kahviossa.
Perjantaina mentiin Janskun ja sen veljen kaa kattomaan Kätyrit, joka oli sillon ensi-illassa. Ei ollu kauheesti väkee mut eihän siinä mitää. Ja itse leffa oli ihan paras! Se siis kertoi niiden keltasten kätyreiden kasvutarinasta, ennen niitä Itse ilkimys -leffoja.  Voi ku itelläki olis sellanen kätyri :3
Mut kannattaa käydä kattomassa, jos itekki tykkää minioneista.
Leffan jälkeen Jansku ja sen veli lähti käymään jossain ja mä, sisko ja yks toinen kaveri lähdettiin rannalle. Olipa ihana ottaa vaan aurinkoo ja käydä pari kertaa järvessä. Vesi oli vähäse kylmää mut se vaa teki hyvää ku oli kunnon helle. Nii ja paloin vähäse olkapäästä, hups.


Näissä kollaaseissa on sit vähän sikinsokin kuvia eri päiviltä, ku en jaksanu panostaa sellasii kollaaseihin missä ois kuvia tietyltä päiviltä. Mut ton ylläolevan kollaasin ylimmät kuvat on ainakin perjantailta.
Lauantaina olin jo aamulla klo 10 aikaan kaupungissa mummin kaa, sillä mummi halus viedä mut jo siihen aikaan shoppaileen, maksoi ite kaikki mun ostokset :D Käytiin torilla syömässä jätskit, jonka jälkeen käytiin Tokmannilla, josta löysin yhen kivan raidallisen t-paidan. Käytiin Bonuskirppiksellä, mut ei löydetty mitään. Sit taidettiin kävellä Sorsapuiston kautta Tullintorille, josta ei myöskään löytynyt mitään. Mentiin asematunnelin kahvioon, jossa söin erittäin hyvän sämpylän!
Käytiin vielä Cybershopissa, mistä en löytänyt mitään. H&M oli viimenen paikka jossa käytiin, sieltä löytyi Nirvanan paita <3 Sen jälkeen suuntasin Vapriikille, sillä oltiin sovittu Hannan ja sen kaverin kaa et tavataa siellä. Mentiin siis tsekkaamaan sellanen goottikirppis ku Dark Market, jossa käytiin Hannan kaa viime vuonnakin. Kierreltiin siellä jonkin aikaa, löysin itelleni sellaset verkkohanskat joita voi ihan kesälläkin käyttää. Maksoi jotain 2,50 €. Tykkään niistä hanskoista :3

Tossa ne hanskat onkin.
Vapriikin jälkeen suunnattiin yhteen mäkkiin, jossa tilasin Rockwallin Valtterilta pienen mansikkapirtelön :---D Tuli kyllä yllätyksenä ku huomasin kuka siinä tiskin takana oli. Ainaki se tunnisti mut heti :D  En kylläkää viittiny häiritä sen työtä, nii tilasin vaa ton pirtelön ja kiiruhdin pöytään muiden kanssa.
Mäkin jälkeen suunnattiin Cybershoppiin, mistä Hanna löysi kuulokkeet. Istuttiin Hannan kaverin seurana pysäkillä, ku se aikoi lähteä kotiin. Jatkettiin Hannan kaa matkaa Keskustorille, missä vaan istuskeltiin, käytiin jossain vaiheessa Lidlissä hakemassa jotain millä lähtis jano, myöhemmin käytiin Puolen kuun pelit -nimisessä liikkeessä missä ei oltu aiemmin käyty. Siellä myytiin pelien lisäks myös mm. Disney -leffoja aika halvalla. Ei kuitenkaa ostettu mitää. Käytiin taas mäkissä, haettiin euron juustot ja istuttiin taas ja nautittiin vaan hyvästä ilmasta, juteltiin mm. siitä et voitas alottaa vlogien tekeminen Youtubeen. Saas nähä mitä sit sinne keksittäis. :D
Jossain vaiheessa iltaa Hanna lähti kotiin päin ja ite menin vielä Koskarille tapaamaan siskoo ja meidän kaveria. Käytiin kahviossa (söin taas miniviinerin) ja pyörittiin vaa millon missäkin.

Ruokakuvia ei voi ikinä olla liikaa! Lauantain sämpylä, kaks pirtelöö, sunnuntain eväät rannalla, torstaina syöty miniviineri.

Olin lauantaina joskus puol kasin aikoihin kotona, istuin parvekkeella nauttien auringosta ja join tota pirtelöö mikä on ton ylläolevan kollaasin alarivissä. Toi on ihan sika hyvää!
Sunnuntaina mentiin porukalla rannalle, mulla oli noi hienot eväät mukana, taisin palaa taas vähän olkapäästä koska aurinko. Käytiin pari kertaa järvessä ja ostettiin jätskit rannan kioskilta.
Noilta neljältä päivältä lähti mukaan muutama rakko tohon vasempaan jalkaan, ei kiva.
Mut muuten oli kyllä tosi mahtavat päivät ku oli tekemistä ja maailman ihanin ilma :3



Voisin oikeastaan kertoa tähän vielä  mitä kaikkee hienoo tässä kuussa vielä tulis tapahtumaan:

31.7.2015 Children Of Bodom,Sonata Arctica,Nightwish@Ratinan Stadion
29.7.2015 Rockwalli@Kukkaisviikot,Keskustori
22.7.2015 Theon@Takomo Bar&Terrace
21.7.2015 Päättömät Miehet, Raavittu@Laikunlava
18.7.2015 Kari Peitsamo, Pelle Miljoona, Tiisu@Tammerfest,Keskustori
17.7.2015 Kari Peitsamo, Janna@Tammerfest,Keskustori
15.7.2015 Pekka Heino@Takomo Bar&Terrace
15.7.2015 Vala, Trail Of Life Decayed@Laikunlava
15.7.2015 Kari Peitsamo, Anna Abreu@Tammerfest,Keskustori
14.7.2015 Kormus, Still@Laikunlava
11.7.2015 Youtube-miitti@Keskustori

En kylläkään osaa vielä sanoa ehdinkö noihin kaikkiin, 15.päivänäkin on niin paljon kaikkee et huhhuh. Mut sen voin ainaki sanoo et Rockwallin ja Nightwishin keikoille meen ainakin satavarmasti, onhan mulla sentään lippu Nightwishiin. Et ainaki sitä ootellessa <3 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti