rrock'n roll child

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Leffat jotka haluan nähdä part 2

Moi! Aattelin pitkästä aikaa listata tänne leffoja, mitä haluaisin nähdä. Laitan tähän vaan ne leffat, mitkä pyörii nyt leffateattereissa, tai jotka on tulossa jossain vaiheessa ensi-iltaan. Kopioin myös hieman leffan juonta. Eli oikeestaan samalla tyylillä, mitä ekassa osassa. Ja ekaan osaan pääsee tästä!



Häiriötekijä (ensi-ilta 11.9.2015)
Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä?


Inside Out - mielen sopukoissa (ensi-ilta 28.8.2015)
 Päämajassa - eli 11-vuotiaan Riley-tytön aivojen komentokeskuksessa - viisi tunnetta paiskii töitä urakalla. Viisikkoa johtaa Ilo, jonka tehtävä on varmistaa, että Riley tuntisi itsensä onnelliseksi. Pelko vastaa turvallisuudesta, Kiukku pitää huolta oikeudenmukaisuudesta ja Inho estää myrkytykset - niin fyysisesti kuin sosiaalisesti. Suru ei ole ihan varma, mikä hänen tehtävänsä oikein on, eikä sitä suoraan sanoen tiedä kukaan muukaan. Kun Rileyn perhe muuttaa uuteen, pelottavaan kaupunkiin, tunteet päättävät ottaa asiat käsittelyyn auttaakseen tytön läpi vaikean muutosvaiheen. Mutta kun Ilo ja Suru tempautuvat vahingossa syvälle Rileyn mielen syövereihin - ja vievät joitain ydinmuistoja mennessään - Pelko, Kiukku ja Inho ottavat vastahakoisesti ohjat. Ilon ja Surun tulee vaeltaa halki tuntemattomien seutujen - pitkäaikaismuistin, mielikuvitusmaan, abstraktin ajattelun ja unituotannon - yrittäessään epätoivoisesti päästä takaisin päämajaan ja Rileyn luo.


Napapiirin Sankarit 2 (ensi-ilta 30.9.2015)
Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi. Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää.


Ollaan vapaita (ensi-ilta 7.8.2015)
Ollaan vapaita on raikas ja koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika.Kolmekymppisen Seljan poikaystävä Tomi haluaa heidän menevän eteenpäin. Selja pysyisi mieluiten siinä missä on, parhaiden ystäviensä Henrin ja Iisan kanssa kommuunissa keskellä kaupunkia. Mutta Selja rakastaa Tomia, joten hän suostuu yhteiseen asuntolainaan. Sitten Seljan luo ilmaantuu 16-vuotias Leo, poika, jonka Selja luovutti adoptioon teini-ikäisenä.


Tale Of Tales (ensi-ilta 25.9.2015)
Tale of Tales perustuu historian ensimmäiseen satukirjaan, mm. H. C. Andersenin ja Grimmin veljesten innoittajana toimineeseen Giambattista Basilen Pentameroneen. Elokuvan kolme yhteen nivoutuvaa episodia herättävät vanhat sadut häikäisevällä tavalla henkiin.
Elokuva parodioi hykerryttävän osuvasti nuoruuden ihannointia, säkenöi vapaudenkaipuuta, muuttaa lapsihaaveet kauhuksi – ja antaa kertakaikkisen säväyttävän muistutuksen siitä, miten rosoisesta maaperästä sadut ovat saaneet alkunsa. 


The Visit (ensi-ilta 11.9.2015)
 Käsikirjoittaja ja ohjaaja M. Night Shyamalan (Kuudes aisti, Signs) palaa juurilleen karmivassa tarinassa sisaruksista, jotka lähetetään viikoksi isovanhempiensa luokse syrjäiselle maatilalle. Kun lapsille selviää, että vanha pariskunta on sekaantunut johonkin hyvin hämäräperäiseen, he tajuavat, että heidän omat mahdollisuutensa selviytyä kyläilystä hengissä hupenevat päivä päivältä.


Unfriended (ensi-ilta 9.10.2015)
Joukko nuoria chattailee netissä kun heidän kuolleen ystävänsä Lauran tililtä alkaa tulla mystisiä yhteydenottoja. Tuntematon hahmo haluaa tietää, kuka latasi Laurasta nolausvideon nettiin ja ajoi tämän itsemurhaan vuosi sitten. Kaikki vakuuttavat olevansa syyttömiä, mutta pian alkaa tapahtua kauheita.


Hotel Transylvania 2 (ensi-ilta 16.10.2015)
Draculan poppoo on taas täällä Sony Pictures Animationin uudessa monsterikomediassa Hotel Transylvania 2! Kaikki on lopultakin hyvin Hotel Transylvaniassa... Draculan tiukkaa "vain hirviöille" -sääntöä on viimein höllennetty ja ovet avattu myös ihmisvieraille. 


Crimson Peak (ensi-ilta 16.10.2015)
Kun mystinen muukalainen vie nuoren kirjailijattaren (Mia Wasikowska) sydämen, tämä päätyy nuorikoksi kartanoon, joka seisoo verenpunaisen saven peittämällä vuorella. Talo on täynnä salaisuuksia, jotka tulevat vainoamaan häntä ikuisesti. Himon ja hämärän lomassa, mysteerien ja mielipuolisuuden välimaastossa piilee totuus Crimson Peakista. 



No Escape - Ei pakotietä (ensi-ilta 23.10.2015)
Jack Dwyer (Owen Wilson) muuttaa perheineen aurinkoiseen aasialaiskaupunkiin. Uusi koti vaikuttaa paratiisilta – kunnes perhe huomaa joutuneensa keskelle vallankaappausta. Jack yrittää saada perheensä turvaan ympäristössä, jossa kukaan, ihonväriin tai kansalaisuuteen katsomatta, ei ole turvassa. 


Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 2 (ensi-ilta 18.11.2015)
Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 on elokuvasarjan odotettu päätösosa, jossa Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ymmärtää, että pelissä ei ole enää pelkkä selviytyminen, vaan koko Panemin tulevaisuus. 


Paranormal Activity: The Ghost Dimension (ensi-ilta 23.10.2015)
Näkymätön tulee näkyviin ensimmäistä kertaa Paranormal Activity -sarjan hyytävässä päätösjaksossa! 


Ted 2 (ensi-ilta 17.7.2015)
Rääväsuisen nallen tarina jatkuu – nyt Ted taistelee kansalaisoikeuksiensa puolesta. #OikeuttaTedille! Seth MacFarlane (Family Guy -sarja) käsikirjoittaa, ohjaa ja näyttelee Tedin ääniroolin ja Mark Wahlberg palaa rooliinsa Tedin parhaana ystävänä.



Krampus (ensi-ilta joulukuussa 2015, ei vielä tarkkaa päivämäärää)
Kun hieman häiriintynyt perhe kokoontuu yhteen joulunviettoon niin nuori Max päättää kääntää selkänsä koko joululle. Vaan eipä hän tiedäkään, että hänen jouluilonsa katoaminen päästää muinaisen pahuuden voiman ja kaikkia jouluun uskomattomia rankaisevan Krampuksen irti. Helvetti pääsee valloilleen kun joulunajan tutuista hahmoista paljastuu uusia piirteitä ja pistää koko perheen taistelemaan henkensä edestä.


Lemmikkien salainen elämä (ensi-ilta syksyllä 2016, ei tarkkaa päivämäärää)
Itse Ilkimyksen tekijöiden The Secret Life of Pets, eli Lemmikkien salainen elämä -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2016. Elokuvassa nähdään niin koiria, kissoja, lintuja kuin kalakin. Niiden elämää seurataan päivisin, kun ne ovat yksin kotona.

Tuossa nyt oli jotain, mitä ekana tuli mieleen. :) Toivottavasti tykkäsitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti