rrock'n roll child

perjantai 9. lokakuuta 2015

Reckless Love & Flanel Fest VIII

Mooi! Viime lauantaina oli pari Reckless Loven akustista keikkaa täällä Tampereella, Kauppahallissa. Eka setti alkoi joskus klo 12, oli aika lyhyt mutta kuitenkin ihan mahtava. Tuli kuultua niiden uus kappale, Keep It Up All Night ihan ekaa kertaa, kuulosti loistavalta jopa akustisena. Tuli kuultua myös mm. Animal Attraction ja On The Radio. Se lava oli jossain ylhäällä, joten ainakaa kukaa ei voinu pilata näkyvyyttä! Lauloin biisien mukana ja olin ihan haltioissani.
Joskus puol yhen aikoihin jätkät lopetti ja piti liiian pitkältä kestävän breikin. Törmäsin Tampereen Hannaan, Sanniin, Jenitaan ja keitä kaikkia siinä nyt oli. Höpöteltiin kaikenlaista ja lähempänä kahta takas lavan lähettyville, sillä toinen setti alkoi sillon. Tuli aikalailla samoja biisejä mitä ekassa setissä, mut oli siinä pari muutaki biisiä mukana. Taas olin ihan haltioissani ja lauleskelin biisien mukana. Oli ihan täydellistä! Tuntui etten ollu nähny Recklessejä pitkään aikaan vaikka näinki ne tossa kesäkuussa. Mut on siitä periaatteessa pitkä aika :D
Mut joo, tokan keikan jälkeen jätkillä oli onneks aikaa tavata faneja, sain kivat selfiet kaikkien jätkien kaa :3 Sain kaikilta myös toki halin <3 Mä: "Onks tutun näkönen paita?" Olli: "Oho kappas, tutulta näyttää!" :'D Ihana.

Tässä vähän videoita keikalta ja joo tiiän että noiden kuvien laatu on mitä parhain.









On ne vaan niin ihania <3 Ens kuussa uudestaan näiden keikalle!
Illemmalla suuntasin hetkeks leffateatterille siskon ja kaverin seuraan, ku ne oli menossa leffaan ja halusivat sitten et tuun niiden seuraks..  Ostin pitkästä aikaa jäähilejuomaa, en vaan kestä kui hyvää se on.


Joskus seiskan aikaan sisko ja kaveri pääsi saliin, joten lähdin sit ite suuntaamaan kohti Jack The Roosteria. Siinä matkan varrella vastaan käveli yks mies, joka huomas mun paidan ja oli heti sillee: "KISS, jumalauta. KISS! Pidä toi, pidä toi!" :''''D Näytti vielä hevimerkkiä ennen ku jatko matkaansa. Aika paras.

Olin joskus ennen puolta Roosterilla, suuntasin heti tiskille tilaamaan juotavaa ja menin mun ja Tampereen Hannan vakkaripaikalle, ikkunan viereiselle paikalle lavan eteen. Istuskelin siinä vaa ja oottelin Hannaa. Pian se Hanna tulikin, ja kävi itekki tilaamassa juotavaa. Alettiin taas höpistä kaikkea randomia ja saatiin hienoja naurukohtauksia. Koska kello oli vielä vähän, niin ehdin ennen Flanel Festin alkua juomaan ainakin neljä siideriä. Tuli litkittyä myös Hannan Breezeriä, sitä vois ostaa ehkä ens kerralla..
Joskus klo 23.30 jälkeen illan eka esiintyjä, Soirona plays Nirvana tuli lavalle ja aloitti tykittämään Nirvanan biisejä sellasella voimalla että huhhuh. Vaikka kuuntelen Nirvanaa silloin tällöin, niin kaikki kappaleet ei ollut kuitenkaa tuttuja. Come As You Are oli ehkä paras veto. Heart-Shaped Box kuulosti myös hyvältä. Ei huono!






Joskus myöhemmin pari Hannan kaveria liittyi seuraan, mut eihän se mitään haitannu, koska vaikutti ne kuitenkin ihan mukavilta ja sain sitä paitsi maistaa sen yhen kaverin kaljaa :'''D Se kaljakaveri oli muuten hyvä, ku viihdytti meitä vähä yhessä vaiheessa tekemällä hauskoja ilmeitä ja tuntu et muutenkin naurettiin ihan kaikelle. En sitten tiiä oliko alkoholilla vaikutusta asiaan, hups..
Yks nainenki näytti ihan darraselta Kaija Koolta, anteeks :D
Siinä joskus yhden aikoihin lavalle tuli illan pääesiintyjä. Helmi Jami ft. Theon (Lovex) ja Hessu Maxx (Reckless Love). Tohon Helmi Jamiin kuuluu Olli Anttila, Vince Boncamper ja Klaus Wirzenius oli kans mukana lavalla! Ne soitti muiden yhtyeiden biisejä, tuli kuultua mm. Faith No Morea, Green Dayta ja Backstreet Boysia! Olin melkeinpä jokasen biisin aikana mukana, nyökyttelin päätäni musan tahdissa ja lavan eessä oli väkeä tanssimassa. Oli ihan huippua!














Hanna lähti joskus kahen aikoihin et se ois ehtiny bussiin. Muutkin lähti siitä joten jäin vielä yksin nauttimaan hyvästä musasta, en missään nimessä halunnu lähtee kesken keikan.
Keikka loppui siinä joskus lähempänä puolta kolmee, sain kuvan Theonin kaa ja sain siltä myös halin <3 En ollu nähny Theonia ainakaa kolmeen vuoteen että olihan sitä ehtiny tulla jo ikävä! Kiitin myös sitä Olli Anttilaa keikasta, sen mielestä oli kiva et tulin kattomaan niitä. Mukava tyyppi!
Lähin sitten lähempänä kolmee Roosterilta ja näytin ehkä hieman karseelta ja tuntu etten osannu kävellä. Selvisin onneks kotiin enkä vaan voinu käsittää kui mahtava päivä ja ilta mulla oli ollu.

ISO KIITOS RECKLESS LOVE, SOIRONA, HELMI JAMI JA HESSU & THEON! <3 Iso kiitos myös kaikille ihmisille keikkaseurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti