rrock'n roll child

lauantai 12. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - LUUKKU 12: Michael Monroe @ Pakkahuone

Heei! Tällä kertaa ei ookkaan niin jouluinen postaus, mut olkoot nyt kuitenkin tän päivän luukkuna.
Eilen oli kauan odotettu Michael Monroen keikka Pakkahuoneella. Kävin aiemmin Levykauppa Äxällä, sillä Michael oli bändeineen siellä jakamassa nimmareita. En ollu aiemmin tavannu Michaelia enkä muita bändin jäseniä kasvotusten, joten oli tottakai ihan mahtavaa nähä ne! Sain nimmarit sellatteeseen isoon julisteeseen mikä päätyikin heti koristamaan mun vaatekaapin ovea <3
Tykkään! Michaelin ja Samin kanssa otettiin kuvat, ja sain Mikelta maailman ihanimman halin. Michaelin ihanat sanat: "Mitä kuuluu?" ja lopuks sanoin vielä että nähään Pakkahuoneella.
Äxältä lähtiessäni tärisin vielä jonkin verran ja mietin vaa et mitä just äsken tapahtui :3

Ihanat Sami Yaffa, Todd Kerns ja Rich Jones <3. Todd ei oikeesti soita Monroen bändissä, mut koska Steve ei ainakaan eilen päässyt Tampereelle niin piti saada sille joku korvaaja.

Myöhemmin suuntasin kohti Pakkahuonetta, jonka eessä oliki jo ihan kiva jono. Pääsin kuitenki silti ihan hyvälle paikalle, tokaan riviin. Joskus kasin aikoihin aloitti lämppäribändi, ruotsalainen Heavy Tiger. Halusin säästää energiaa Michaelin bändille, joten en ollu hirveesti mukana tän lämppäribändin aikana. Enkä ollu kyllä aiemmin kuullukkaa tollasesta bändistä. Musa oli kuitenki iha ookoota, ja oli kiva kuulla pari tuttua coveria, yks oli ainaki Hurriganesia.



 Keikan jälkeen huomasin et porukkaa oli tullu ihan kiitettävästi lisää. Olin niin innoissani siitä et ihan pian yks mun lempibändeistä ois tossa suoraan nenän eessä. Klo 21 aikoihin intro pärähti käyntiin ja energinen Michael tuli bändinsä kanssa lavalle. Yleisössä oli aikamoinen hurmos, ite kiljuin niin paljon ku vaa kurkusta lähti, taputin, heiluin, heilutin käsiä ilmassa, lauloin täysiä biisien mukana.. Siitä oli jo kivasti aikaa ku olin viimeks ollu näiden keikalla, oli aivan mahtavaa kuulla uusimman albumin kappaleita. Ja tulihan sitä hienosti itkettyä heti parin ekan biisin aikana. Välillä Michael tuli lähemmäs laulattamaan yleisöö. Uusimpien biisien lisäks oli ihan helkkarin hienoo kuulla myös Hanoi Rocksia <3 Ai että mikä fiilis ton keikan aikana tulikaan! Up Around The Bend, Tragedy, Dead, Jail Or Rocknroll, Old King's Road, RLF, Ballad Of The Lower East Side, '78.. Aaa, toi settilista oli vaan niin perfect! Vaikka Steve ei tällä kertaa ollu kitaran varressa, niin bändi ei silti tuottanu pettymystä, Todd Kerns oli mahtava korvaaja!












Michael kävi rumpujen takana


Oli ihan älyttömän upea keikka, KIITOS MICHAEL MONROE!! <3 THANK YOU GUYS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti