rrock'n roll child

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - LUUKKU 6: Kotipelto Duo @ Bar Ihku part 2

Moi! Torstaina mentiinkin taas Hannan kanssa tsiigaamaan Kotipelto Duon akustista keikkaa, ja vieläpä samaan paikkaan. Tosin tällä kertaa keikka oli yökerhon puolella. Ja tällä kertaa keikka alkoikin vasta siinä 23:30, mut oltiin paikan päällä jo joskus ysin aikoihin. Istuttiin vähän aikaa pubin puolella ja kunhan rupateltiin. Timo käveli yhessä vaiheessa siitä meidän ohi ja huikkasin tälle et ehtiskö ottamaan kuvan. Tuli sinne meidän pöydän luo ja otettiin kuvat :3 Oli kiva taas nähä Timoo ihan tolleen kunnolla kasvotusten, on se vaan niin ihana!
Siirryttiin siinä joskus yhentoista aikoihin yökerhon puolelle ja päästiin tokaan riviin, eli hyvät paikat saatiin! Setti oli sama ku sunnuntaina mut ei se menoa haitannu :D Oli mahtavaa taas kuulla muiden bändien hittien lisäks Stratovariusta, Timo huudatti hienosti yleisöö ja tunnelma oli jälleen kerran katossa!













Keikan jälkeen lähettiinkin jo lätkimään sillä perjantaina oli kuitenkin pakko herätä aikasin. Bussit ei enää kulkenu siihen aikaan yöstä ja taksia ei näkynyt joten päätin kävellä kotiin.

Kiitos Timolle ja Janille jälleen kerran aivan mahtavasta keikasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti