rrock'n roll child

sunnuntai 14. elokuuta 2016

1208

Moi! Perjantai oli aika jees päivä. Olin jo kahentoista aikoihin Sorsapuistossa, kun siellä oli ACCAC 2017 Warm Up -karnevaali. En ollu käyny aiemmin varmaan millään karnevaalilla joten aattelin vähän käydä tsekkaamassa mitä siellä oli. Loppujenlopuks siellä ei oikein ollu mulle mitää ihmeellistä. Istuin kuitenkin erään lavan lähellä kuuntelemassa Suhyun Kimin keikkaa. Sehän tulikin tunnetuks Voice of Finlandista ja keikka oli muuten hyvä, mut ei sitä kauaa voinu kuunnella ku alko sataan kaatamalla. Ei tullu otettua mitään suojaa mukaan joten sit tulikin äkkilähtö ja monet muutkin lähti ettimään suojaa. No mut oli kuitenki iha siistii nähä Suhyun nyt ekaa kertaa livenä, on sillä vaan mieletön ääni!


Mäki tätä laatua..


Ku sade oli ees vähä hellittäny, nii seuraavaks suuntana oli Bonuskirppis missä en ollu käyny vähään aikaan. Sieltä löytyikin yks tosi kiva pääkallotoppi. Sen jälkeen tuli testattua ekaa kertaa 3D Crush Café, eli sellanen pupukahvila. Sain kyseisestä kahvilasta kyllä erittäin hyvän ensivaikutelman! Todella hyvää asiakaspalvelua, ihanaa valkosuklaapirtelöä ja niin söpöjä pupuja! :3 On kyllä viihtyisä paikka.
Täältä löytyy lisää tietoa kyseisestä kahvilasta jos kiinnostaa joskus käydä. Suosittelen!

Valkosuklaapirtelöä!

Myöhemmin kävin lataamassa bussikorttia, ja lähdin kotio. Illempana tuli saunottua kunnolla ja kunhan otin rennosti. Sain myös viimein katottua Napapiirin sankarit kakkosen, ku löysin sen yks päivä kirjastoautolta.
Että semmonen päivä, oli ihan mukavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti