rrock'n roll child

lauantai 20. elokuuta 2016

Niko Kivelä @ Särkänniemi

Moi! Stand up -koomikko Niko Kivelä esiintyi Särkänniemessä tossa keskiviikkona. Heti ku kuulin et se ois siellä, nii aattelin et todellakin pakko mennä, sillä oon kattonu paljon videoita Nikon keikoilta ja ne on musta oikeesti hauskoja. Jansku lähti seuraks ku hän tykkää kans Nikon jutuista. Oltiin paikan päällä jo hyvissä ajoin ja pikkuhiljaa väkeä alkoi tulla enemmän. Meillä oli hyvät näkymät ku istuttiin melkeinpä ihan Nikon eessä.
Oli nyt eka kerta ku nähtiin Nikon stand up -keikka ihan livenä, ja voin sanoa että oli aivan huippu! Nikon jutut on oikeesti sitä luokkaa et niille saa nauraa ja kunnolla. Mulla tuli ainakin posket kipeeks! :D Me jopa juteltiin Nikon kaa siinä keikan aikana ku hän kysyi yhessä vaiheessa et kellä on marsu ja mä sit rohkeena tyttönä viittasin. Niko kyseli vähän meidän marsusta ja sillee. Oli jotenki jännää jutella Nikon kaa tolleen kesken keikan, vaikka kai se yleisön kaa juttelu kuuluukin koomikoiden tapaan.
Oli ihan mahtavaa olla ekaa kertaa kattomassa Nikon keikkaa, pakko päästä uudelleenkin!

Keikka kesti vähän päälle 30 minuuttia jonka jälkeen käytiin kiittämässä Nikoa keikasta, otettiin selfiet ja saatiin Nikolta hali!

Kiitos Nikolle ihan mahtavasta stand up -keikasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti