rrock'n roll child

tiistai 29. marraskuuta 2016

2611

Moi! Viime lauantai oli ehdottomasti yks parhaimpia päiviä ikinä! <3
Silloin oli siis Shiraz Lanen ja Santa Cruzin keikka Pakkahuoneella, joita olin oottanu niin paljon. Tavattiin Iltsun ja Hennan kaa jo hyvissä ajoin, käytiin syömässä ja mentiin siitä sitten Telakalle jossa oli Shiraz Lanen fanimiitti. Ja se vasta olikin ihan huikee miitti! Bändin jätkät tuli heti halaamaan kaikkia ja otettiin siinä kuvia ja kaikki oli äänessä. Oli myös kiva tavata muita miittiläisiä.
Onneks meillä oli hyvin aikaa rupatella muiden kaa ku Pakkiksen ovet aukes vasta seiskalta. Shirazit ja muut miittiläiset lähtikin heti miitin jälkeen, mut me jäätiin Iltsun ja Hennan kaa viel hetkeks Telakalle vähä lämmitteleen. Mentiin joskus puol seiskan jälkeen jonottaan, ja nähtiin Santa Cruzin Joonas Pakkiksen takana. Pitihän siinä tottakai ottaa kuva ku ei noita Cruzeja pääse kuitenkaan joka päivä näkemään. Sain myös halin :3. Kiitos Larsille joka otti kuvan meistä. Hauska tyyppi!
Jonottaminen oli hieman tuskallista ku oli kylmä mut onneks siinä ei tarvinnu ootella hirveen kauaa.

Taidetta :D

Sisälle päästyämme näytettiin lippua ja vietiin takit narikkaan. Sieltä vessaan ja sit anniskelualueen puolelle. Sieltä sit lavan eteen ja päästiin jopa ihan hyville paikoille. Oisko ollu kolmas vai neljäs rivi, en muista.
Shiraz Lane tuli joskus ennen kasia lavalle ja voi että ku oli taas ihan mieletön keikka! Paljon tuttuja ja rakkaita biisejä tuli kuultua taas, ja jätkistä huomas et ne rakastaa tätä duunia. Jätkät on oikeen sellasia energiapommeja! Olin biisien aikana taas niin täysillä mukana ja huomas et muutkin oli ihan fiiliksissä. Tuon bändin musa vaan saa mut aina niin hyvälle fiilikselle! <3

Shirazien jälkeen oli taas pakko käydä vessassa ja tiskillä. Näin pari tuttua joiden kaa rupattelin ennen ku palattiin takas lavan eteen. Taidettiin päästä taas suurinpiirtein samoille paikoille joilla oltiin Shirazien aikana vaikkei siinä kukaan ollu paikkaa pitämässä ja Pakkikselle oli tullu lisää väkeä. No mut, Santa Cruzin keikka oli myös aivan mieletön! Myös semmonen bändi jonka musa saa mut hyvälle tuulelle, oli ihan mahtavaa olla myös tän bändin keikalla niin mukana ku vaa pystyin. Ihme ettei mun ääni lähteny. Tuli myös tältäkin kuultua tottakai niitä tuttuja ja rakkaita biisejä. Tiiän itseasias tältä bändiltä (ja myös Shirazeilta) koko tuotannon. Oon niin truefan. ;)Keikan jälkeen käytiin, yllätys yllätys, taas tiskillä. Näin Cruzien Mitjan paitakojulla, käytin tilaisuuden hyväkseni ja kävin ottamassa tämän kanssa kuvan.
Mitja: ”Kuvaa käsitellään, ottaaks se niiku finnit pois vai?” :D
Kiitin tätä vielä keikasta ja halattiin ennen ku Mitja lähti hääräileen lavalle.

Lähdettiin siitä sit vielä jatkoille Roosteriin, minä, Iltsu, Henna, Nina, Jaakko, Oona ja Iltsun poikaystävä Aksu ja yks sen kaveri. Siinähän ne jatkot meni oikein mukavasti, pompittiin paikasta toiseen ku välillä oltiin tiskillä, pöydässä ja toisella puolella. Siellä muuten esiintyi Bad Apples joka soitti Guns N' Rosesin hittejä, joten tulihan sitäkin katteltua jossain vaiheessa. Oli erittäin hyvä meno!


Illan saldo: paljon hölmöjä kuvia, paljon naurua, tärkeitä ihmisiä ja uusia ihania muistoja :3.

Iso kiitos miitin järjestäjille! <3
Iso kiitos Shiraz Lanelle! <3
Iso kiitos Santa Cruzille! <3
Iso kiitos Bad Applesille! <3
Iso kiitos seuralle! <3

Nyt on hyvä ottaa iisisti ja oottaa seuraavia keikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti