rrock'n roll child

maanantai 21. marraskuuta 2016

Rockwalli, Kormus @ Monitoimitalo 13

Heloou! Viime perjantaina oli taas pakko päästä keikalle, ja tällä kertaa vuorossa oli Rockwallin ja Kormuksen keikka Monitoimitalo 13:ssa. Rockwallin oli tarkoitus aloittaa kuudelta, ja aattelin et kerkeen varmasti paikan päälle ennen keikan alkua jos lähden puolen bussilla. Kuitenkin siinä sit kävikin niin et olin paikalla vasta kuuden aikoihin, koska ruuhkat. Sain silti huokaista helpotuksesta ku bändi ei ollukkaa vielä aloittanu, ne oli vähän myöhässä. Hyvä juttu ainakin siis mulle :D. Näin Pauliinan jonka kaa sit hengasin keikkojen ajan. Rockwalli heitti kyllä taas jälleenkerran ihan mahtavan keikan. Ei siellä kyl hirveesti väkeä ollu mut eipä se tuntunut bändin menoa haittaavan. Tuli taas kuultua tuttuja biisejä, kuten esim. Sulle kirjoitan, , Nilsiän öljysheikki, Tähtien alla, Mielikuvani.. Yllätyin et ne soitti myös Pelimiehen, siis just sen jonka laulaa Martti Vainaa & Sallitut Aineet. :D Olihan sekin iha kiva kuulla. Ja tottakai J.I.M.I :n keskikohdassa tuli taas Livin' On A Prayer, kuten aina. <3 Keikan jälkeen juteltiin Valtterin kaa, sanoin tälle et oon nähny Rockwallin nyt 17 kertaa. Otettiin myös kuva ja Sampsakin pääsi siihen :'D. Oli kyl mukavaa nähä jätkiä pitkästä aikaa. Harmi ettei Jimi ja Alex ollu paikalla, mut kyllä ne korvaajatkin soitti ihan hyvin!





Seuraavaks oli Kormuksen vuoro. Siitä olikin jo pitkä aika ku olin viimeks ollu heidän keikallaan.. joskus helmikuussa olin vissiin viimeks nähny. Tuli tältäkin bändiltä kuultua tuttuja biisejä, kuten Aina ja Käyk' sä usein täällä. Tuli myös tottakai kuultua heidän uusin sinkku, Yhden illan prinsessa. Oli ihan jees! Suurin osa lähti jo Rockwallin jälkeen, joten tällä keikalla olikin todella vähän porukkaa. Mut hyvin bändi osas silti ottaa yleisöä mukaan biiseihin ja kyllähän mä siinä itekkin lauloin ja taputin biisien aikana.
Sain yks päivä postissa bändin Käyk' sä usein täällä -sinkun, johon pyysin nimmarit niille varattuun tilaan heti keikan jälkeen.



Kari pääsi kans laulamaan

Siinä ne nimmarit on!

Kiitos Rockwalli ja Kormus mahtavista keikoista!
Kiitos myös Pauliinalle seurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti