rrock'n roll child

torstai 24. marraskuuta 2016

Helsingin reissu

Moi! Tässähän on taas tullu käytyä vaikka missä.. perjantaina oli ne keikat Monitoimitalolla joista puhuinkin viime postauksessa. Ja seuraavana päivänä, eli lauantaina tuli käytyä pitkästä aikaa Helsingissä. Yks kaveri Eero asuu siellä, muutti sinne joskus heinäkuussa. Eerolla oli perjantaina synttärit joita sit juhlittiin nyt lauantaina ja juhlittiin myös samalla tän tupareita. Lähdettiin siskon ja kavereitten kaa kaverin autolla matkaan siinä joskus yhen maissa, eli oltiin ihan hyvissä ajoin liikkeellä. Pysähdyttiin Linnatuulessa et päästiin vähän jalotteleen ku oli kuitenki aika pitkä matka. Mut oli kyllä mukava menomatka, kuunneltiin musaa, otettiin hölmöjä selfieitä ja kunhan juteltiin kaikenlaista.
Perille päästyämme oltiin ihan fiiliksissä kun oltiin vihdoin Helsingissä ja ku ei siellä kuitenkaa tuu kovin usein käytyä. Eero oli vastassa, ja mentiin siitä heti Eeron kämpille. Syötiin herkkuja ja katottiin yks leffa jonka Eero sai lahjaks. Sit lähettiin kävellen keskustaan ku Eero asuu ihan keskustan vieressä. Oli ihanaa vaa kävellä keskustassa hyvässä seurassa, ja kattella keskustan menoa. Käveltiin vähän kaikkialla, jopa rautatieasemalla ja Kampissa. Pakko todeta et Helsinki on kyllä helkkarin iso ja sokkeloinen kaupunki! :D En oikeesti osais kulkee siellä yksin. Mut siis on kuitenkin ihan nätti kaupunki.
Jonkin aikaa pyörittyämme käytiin vielä Eeron kämpällä ja lähdettiin siinä kasin maissa takaisin kohti Tamperetta. Paluumatkalla käytiin Hyvinkään ABC:llä, olipa ihanaa saada juustocroisanttia... ja kaverin ranskiksia ;D.Paluumatka meni siis kans ihan hyvin, mitä nyt oli havaittavissa pientä väsymystä.. :D
Mut oli kyllä tosi kiva reissu, tämmösiä lisää kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti