rrock'n roll child

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Right here, right now

Ghost - Square Hammer

Moi taas! Aattelin et voisin ihan vaa kertoa jotain kuulumisia ku ei nyt oo muuta kirjotettavaa mielessä. Tosiaan, kirjotin viimeks siitä Psycheworkin ja Pekan keikasta. Sen jälkeen ei oo tapahtunu mitään sen erikoista. Paitsi että pääsin Battle Beastin musavideolle. Se vasta olikin jotain ihan käsittämätöntä. En saa paljastaa oikein mitään mut sen voin sanoa et en ois uskonu miten rankkaa musavideon tekeminen oikeesti on. Paikat oli aikalailla jumissa mut olihan se sen arvoista. Eihän sitä kuitenkaa joka päivä pääse yhden lempibändinsä videolle. Se kuvauspäivä oli yks parhaimmista päivistä ikinä. Ja siitä videosta tulee kyllä huippu! Tästä pääsee videon teaseriin.


Viime viikonloppu menikin ihan vaa kotona. Tai no, perjantaina tuli käytyä vähän baarissa laulamassa karaokee, oli kyl kivaa. Lauantaina katottiin kavereiden kaa leffaa ja myöhemmin tsiigasin Possen. Suihkuralli oli paras koska Olli ja Jussi! <3 Sunnuntaina tuli katottua tottakai Tähdet,tähdet ja Roba. Tähdet,tähdet -ohjelmassa oli vihdoin kauan ootettu hevijakso, ja pakko vaan ihmetellä Peteä! Niin huikee oikeesti!


Ja tulihan se talvi tännekkin. Talvi on muuten jees mut en voi sietää pakkasia ja liukkaita kelejä. Kokoajan saa varoa ettei kaadu.. Mut hyvät puolet on taas se et on joulu ja synttärit. Ja lumi on iha nättiä, sitähän vois joku päivä käydä vähä kuvailemassa tuossa läheisessä puistossa.
 


Maanantaina näin pitkästä aikaa Iltsua. Käytiin parilla kirppiksellä mut ei oikein löydetty mitään. Käytiin myös Stockalla mistä Iltsu osti lipun Shiraz Lanen ja Santa Cruzin keikalle. Ne on siis 26.11. Pakkahuoneella, itellä on jo lippu sinne. Tulee aivan mahtava päivä! Käytiin myös Pyynikin munkkikahvilassa. Se munkki vaan on parasta. Käytiin myös Sokoksella ennen kun Iltsu lähti. Nähdään taas torstaina, ei vielä mitään tietoo mitä tehdään. Ehkä taas kirppikselle? :DViikonloppuna taas keikkaa pukkaa, jes! Keikat vaan on parhautta. <3 Vähän on kyllä 50/50 et meenkö perjantaina minnekkää mut kattoo ny mikä fiilis sillon on. Lauantaina kuitenkin kattoon Noora Louhimoo!

Tämmösiä kuulumisia nyt tällä kertaa. Palaillaan viimeistään ens viikolla! :) Ainii, oottehan jo kuullu tuon Ghostin kappaleen minkä linkkasin postauksen alkuun? Mikäli ette niin tehkää se viimeistään NYT! Aivan mieletön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti