rrock'n roll child

perjantai 10. helmikuuta 2017

Albumit 2017

Moi! :) Tänä vuonna on tulossa vaikka mitä hienoja albumeita, ja ajattelin tähän nyt pidemmittä puheitta listata mitä albumeja itse odotan eniten.

Battle Beast - Bringer Of Pain 
Ilmestyy 17.2. eli jo ensi perjantaina! Tuleva julkaisu on jo yhtyeen neljäs albumi ja siitä on julkaistu kaksi sinkkua, King For A Day ja Familiar Hell. Levyn ennakkokuuntelu on tänään Helsingissä (linkki tapahtumaan) ja huomenna Tampereella (linkki tapahtumaan). Tulkaahan kaikki paikalle!

Ember Falls - Welcome To Ember Falls
Tämäkin ilmestyy 17.2. Julkaisu on tämän tamperelaisen yhtyeen debyyttialbumi! Albumilta on ilmestynyt sinkut Shut Down With MeCOEThe Cost Of Doing Business ja Rising Tide.

Temple Balls - Traded Dreams
Ilmestyy 24.2. ja on Oulusta lähtöisin olevan yhtyeen debyyttialbumi. Albumilta on ilmestynyt sinkut Six Ways To SundayMADHell And Feelin' FineOff The Grid ja Under My Feet.

Brother Firetribe - Sunbound
Ilmestyy 24.3. ja kyseessä on yhtyeen neljäs albumi. Yhtye palaa keikkalavoille pitkän hiljaiselon jälkeen ja aloittaa pian 15-vuotisjuhlakiertueen. Tulevalta albumilta on ilmestynyt sinkut Taste Of A Champion (pyöri myös joskus Prisman mainoksessa) ja tänään ilmestynyt Indelible Heroes.

One Desire - One Desire
Ilmestyy myös 24.3. ja kyseessä on yhtyeen debyyttialbumi. Yhtyeen laulaja André Linman on parhaiten tunnettu Sturm Und Drangin laulajana ja kitaristina. Albumilta on ilmestynyt sinkut Hurt ja Whenever I'm Dreaming.

Näiden lisäksi ootan myös Uniklubin uutta albumia, mutta vielä ei olla ilmoitettu albumin nimeä eikä julkaisupäivää. Lisäksi Santa Cruz on tekemässä uutta musiikkia mutta albumista ei ole vielä tietoa.


Mitä albumeja te ootatte? :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti