rrock'n roll child

tiistai 14. helmikuuta 2017

BATTLE BEAST: BRINGER OF PAIN PRE-LISTENING PARTY (TAMPERE)

Moi! Viime lauantaina olikin kauan odotettu Battle Beastin uuden Bringer Of Pain -nimisen albumin ennakkokuuntelutilaisuus Tampereen Jack The Roosterissa. Kyseinen tilaisuus oli myös perjantaina Helsingin The Riffissä. En viittiny ihan sinne asti lähtee, mut kiva et toinen tilaisuus oli täällä Tampereella. Tilaisuus alkoi illalla siinä joskus kasin maissa, olin paikan päällä vähän ennen kasia ja Roosteri olikin jo kivasti täynnä porukkaa, et ei siellä päässy mihinkään istumaan. Hengasin paitakojulla kavereitten kaa, ja ostin uuden Bringer Of Pain -paidan. Jos teiltä ei vielä löydy kyseistä paitaa nii ostakaa ihmeessä! Maksoi jotain 25€, eli ei paha hinta. Kaupan päälle sain kortin bändin kuvalla ja taakse sain illan mittaan muutaman nimmarin. Oikeestaan kaikilta paitsi Eerolta ja Pyryltä, ku ne lähti kesken tilaisuuden Helsinkiin. Mut onneks mulla onkin kaikkien nimmarit siinä settilistassa minkä sain Lahden keikalta. <3 Otettiin kuvia Nooran, Jannen, Joonan ja Juuson kaa. Bongasin Jay Lewisin jonka kaa otettiin myös kuva. Maistoin Battle Beastin Bringer Of Pain -drinkkiä, taisin tilata ainakin kolme sellasta illan aikana...Oli hyvää!

Bringer Of Pain -drinkki!

Uus paita minkä ostin. :3

Kortti + mainos Saarihelvetistä jossa Battle Beast esiintyy! Ja siinä myös nimmarit. :3

Itse albumia soitettiin illan mittaan ainakin neljä kertaa (?). Ei voi muuta sanoa ku et jestas mikä albumi! Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen, enkä malta oottaa et sitä pääsee kuunteleen perjantaina kun se ilmestyy sillon. <3 Aivan mielettömiä biisejä! Ohjelmassa oli myös pari pientä keikkaa, jolloin Noora, Joona ja Janne esitti akustisesti muutamia bändin kappaleita. Muun muassa Into The Heart Of Danger, Black Ninja, Familiar Hell ja King For A Day. <3 Nähtiin myös uus musavideo Bringer Of Pain, ja siis... huhhuh. Se vaa on ihan uskomaton! Meistä otettiin takabaarin puolella videoo ku oltiin Nooran kaa siinä pikkulavalla ja tanssittiin King For A Dayn tahdissa. Oli ihan hullu meno!
 
Tilaisuus loppui siinä kahentoista aikoihin, mut me jäätiin vielä sinne takabaarin puolelle. Lähdin Roosterista vasta lähempänä kolmea.
Oli parhaimpia iltoja ikinä! <3

Kiitos Battle Beastille ja huippuseuralle! 


Piirsin bändin logon tässä yks päivä. Melkein onnistui.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti