rrock'n roll child

maanantai 13. helmikuuta 2017

OX79, Ember Falls, Sonic Syndicate @ Klubi

Moi! :)
Ruotsalainen Sonic Syndicate aloitti viime keskiviikkona pienen Suomen kiertueensa Tampereen Klubilta. Alunperin mun ei ees pitäny mennä koko keikalle, mut sit satuin voittamaan ilmaiset liput jokaiselle bändin Suomen keikalle yhestä Ember Fallsin järkkäämästä kilpailusta tuolla Facebookissa. Piti vaan jakaa se tapahtuma omalle seinälle ja sit oli mukana arvonnassa. Aattelin et no jaa, kai sitä vois osallistua. Ja tadaa, voitin! Tuli kyllä vähän yllätyksenä ku en yleensä voita tollasissa kilpailuissa. Meni vaa kylmät väreet ku Ember Fallsilta tuli viesti et oon voittanu. Sain nimen listalle ja päätin et meen nyt vaa tolle Tampereen keikalle. Oisin saanu ottaa avecin mut ei kukaa lähteny mukaan. Mut hyvin mä siellä yksinkin pärjäsin. Ovet aukesi seiskalta ja olin paikan päällä joskus lähempänä puolta kasia.

Tamperelaiset OX79 ja Ember Falls oli siis lämppäämässä Sonic Syndicatea ja OX79 sai kunnian avata illan. Siihen aikaan ei ollu kyllä hirveesti väkeä paikalla, ja lavan eessäkään ei ollu ketään. Tai oli siinä nyt muutama ihminen mun lisäks..Tykkäsin OX79:n keikasta, vaikka en ookkaan kuunnellu sitä kauheesti. Tunnistin kuitenkin biisit Gravity ja Remember. Oli nyt toka kerta ku näin bändin livenä, näin sen ekan kerran joskus viime syksynä. Ehkä tota bändiä vois kuunnella enemmänkin!

Seuraavaks oli vuorossa ihana Ember Falls jota oon kuunnellu eniten noista illan bändeistä. Taisin nähä bändin viimeks öö.. South Parkissa? Hirveen pitkä aika jo! Oli mahtavaa kuulla uusia biisejä tulevalta levyltä, Rising Tiden aikana meni kylmät väreet ja itku ei ollu kaukana. Se on vaan ihan uskomaton biisi! <3 Kyllä tota keikkaa kelpas kattella ja kuunnella!

 

Keikan jälkeen bändin laulaja Tuomas meni paitakojulle, ja päätin kysäistä tältä kuvaa. Otettiin parit kuvat ja lupasin tulla ens kuussa Roosteriin ku bändillä on sillon siellä keikka. :3

Sitten olikin jo Sonic Syndicaten vuoro. Siihen mennessä oli jo tullu enemmän väkeä mut ei se paikka kuitenkaan kokonaan täyttyny. Bändin keikasta ei kyllä energiaa puuttunu! Laulaja Nathan hyppi ku mikäkin antilooppi ja bändi antoi todellakin kaikkensa! Oli mahtavaa nähä bändi nyt ekaa kertaa livenä. Vaikka yleisöä olikin aika vähän niin bändi osasi kuitenkin ottaa yleisön hienosti haltuun. Puin siinä vähän itekkin nyrkkiä ilmassa ja lauloin joidenkin biisien mukana. Oli ihan mahtava fiilis!

Keikan jälkeen pyysin yheltä bändin jäseneltä settilistaa ja sainkin sen! Nathan tuli jossai vaiheessa paitakojulle, otettiin kuva ja hän kysyi et oliko mulla kivaa. Vähän kyllä jäädyin siinä mut sain kuitenkin sanotuksi et oli hieno keikka ja oli todella kivaa! Hän vielä sanoi et nähään keikoilla ja sanoin et nähään, ja kiitin vielä. Tosi mukava tyyppi! :)
Koska mulla oli seuraavana aamuna aikainen herätys, niin lähdinkin jo sitten kotiin nukkumaan.

Oli onnistunut ilta!


Kiitos OX79, Ember Falls ja Sonic Syndicate mahtavista keikoista! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti