rrock'n roll child

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Mökkiviikonloppu

Moi!
Viime viikonloppu tuli vietettyä pitkästä aikaa mökillä. Oli muuten eka kerta tänä vuonna ku olin siellä. Taisin olla siellä viimeks joskus viime kesänä, eli olihan siitä viime kerrasta hieman pitkä aika jo..
Sisko ja marsu jäi taas kotiin, mut me lähdettiin porukoiden kaa. Päästiin lähtemään joskus lähempänä neljää, siinähän se matka mökille meni mukavasti hyvää musaa kuunnellen ja maisemia katsellen. Käytiin matkan varrella syömässä munkit ja ostetiin vähän lisää herkkuja. Oltiin perillä joskus viiden jälkeen, purettiin kamat, laitettiin meidän hieno retroradio päälle ja kunhan oltiin. Kävin illempana vähän kuvailemassa ulkona, laitettiin kynttilöitä, käytiin saunomassa (mökin puusauna vaa on paras!), katottiin Salkkarit ja syötiin herkkuja. Luin myös vähän yhtä kirjaa. Jotenkin mökillä lukeminen on paljon kivempaa ku on niin rauhallista.

Lauantaina heräilin kaikessa rauhassa, porukat oli heränny aiemmin ku niillä vaa on sellanen rytmi et ne ei pysty nukkuun kovin pitkään. Syötiin aamupalaa, kuunneltiin radioo ja lähdettiin pilkille. Kummisedällä on kans mökki samalla alueella, ja hän oli myös tullu sinne viettämään viikonloppua koiransa kaa. Nähtiin ne siellä jäällä, en ollu pilkkiny todella pitkään aikaan mut oli kyl ihan kivaa. Aurinkokin paistoi jonkin verran, oli siis ihan hyvä ilma olla pilkillä. Ei saatu ollenkaa kalaa. :D

Myöhemmin mentiin mökkiin porukoiden kaa, syötiin erittäin hyvää ruokaa. Vähän pihviä ja perunoita, ai että! Sen jälkeen porukat lähti ulkoileen mut mä jäin lämmitteleen takkatulen lämpöön.Vähän myöhemmin lähdin kans ulkoileen, käveltiin kummisedän mökille. Se ei oo ihan vieressä nii tulihan siinä sit vähän reippailtua. Istuttiin siellä jonkin aikaa rupattelemassa.


Oli jo pimeää ku lähdettiin takas omalle mökille. Oli jopa ehkä vähän pelottavaa kävellä pitkää pimeää tietä pitkin, onneks äidin kännykässä oli taskulamppu. :D Käytiin taas saunomassa, ja siis siellä saunassa ois voinu olla vaikka kuinka kauan! Se vaa on niin mahtava. Miksei kotonakin vois olla puusaunaa?
Saunan jälkeen syötiin vähän iltapalaa ja herkkuja, ja joskus kahentoista jälkeen mentiin nukkumaan.Sunnuntaina heräilin taas rauhassa, ja huomasin et ulkona oli satanu lisää lunta. Näytti kyllä niin nätiltä!Lähdettiin joskus ennen yhtä ku iltapäivällä oli menoa. Oli mukavaa mökkeillä, täytyypä käydä mökillä taas joku viikonloppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti