rrock'n roll child

maanantai 6. maaliskuuta 2017

2.-3.3.

Moi!
Viime torstaina tuli oltua tän kuun ekalla keikalla. Kyseessä oli Crossfire Fest Jack The Roosterissa, jossa siis esiintyi Block Buster ja Smokin' Aces. Molemmat tuttuja ja erittäin kovia bändejä!
Oltiin Hennan kaa ajoissa liikenteessä, käytiin eka syömässä jonka jälkeen käytiin nopeeta Stockalla. Sieltä sitten Roosteriin, ja päästiin vakkaripaikoille ku siellä ei ollu siihen aikaan muutenkaa melkein ketään. Jossain vaiheessa Henna feidas mut ku halus nähä muitaki kavereitaan mut onneks Tampereen Hanna kavereineen liittyi pian seuraan. Ei ollu ainakaan seurasta pulaa!

Smokin' Aces oli illan eka bändi, taisin nähä bändin viimeks samassa paikassa viime syksynä Kiirarockissa.
Keikka oli jälleen ihan mahtava, eikä bändin menoa tuntunu haittaavan vaikkei siellä ollu paljoo yleisöö.
Anthonyn ääni on oikeesti ihan mieletön, ei voi muuta sanoa. Tuli kuultua jälleen tuttuja biisejä, kuten mm. The Underdog, You Take My Breath Away ja The Ruckus. Varsinkin ton You Take My Breath Awayn aikana meni kylmät väreet, siinä biisissä vaa on jotain!





Joo toi kuvien laatu ei todellakaan oo mikään paras.. En tiiä minkä takia nää ei nyt onnistunu vaikka on mulla ennen onnistunu ihan hyvin.. Mut ei voi mitään.
Seuraavaks oli Block Busterin vuoro, ei ollu tämänkään aikana hirveesti väkee lisääntyny mut hyvin bändi silti veti! Tän bändin näin viimeks Dog's Homessa viime toukokuussa, olihan siitäki keikasta aikaa. Tuli kuultua mm. Bulletproof (uus sinkku), Danger Line ja Ain't On The Chain.





Enpä taida sanoo yhtään mitään kuvien laadusta.. :D Keikan jälkeen kello oli sen verran et vika bussi oli jo ehtiny mennä. Jäin vielä hengaamaan Roosteriin muiden kaa, näin yhen kaverin jonka kaa vaihdettiin kuulumiset. Sitä oli kiva nähä pitkästä aikaa! Otin myös kuvan Block Busterin jätkien kaa ja kiitin keikasta.
Oltiin pilkkuun asti ja lähdin taksilla kotiin. Oli kieltämättä aika kiva ilta!

Näin samana iltana jonkun päivityksen Facebookissa et Rockwalli ois perjantaina Koskikeskuksessa. Joten sinne suunnattiin sillon siskon ja Janskun kaa! En taida ees muistaa millon näin kyseisen bändin viimeks. Ei ne tainnu soittaa ku ehkä 20-30 minuuttia kestävän keikan? Mut oli hyvä keikka jälleen kerran, bändi soitti akustisesti tuttuja biisejä, tuli kuultua mm. Täydellinen, Sulle kirjoitan, En saa silmiäni irti susta.. Eipä sielläkään ollu niin paljoo väkeä. Näin Pauliinan jonka kaa vaihdettiin nopeet kuulumiset. Oli muuten kiva nähä bändi pitkästä aikaa silleen et kaikki jäsenet oli paikalla.





Sentää Koskarissa kuvaaminen onnistui ees jotenkin! :D Keikan jälkeen kävin moikkaamassa bändin jätkiä ja otettiin parit selfiet. Sen jälkeen käytiin vielä shoppailemassa siskon ja Janskun kaa mut ei löytyny mitään.

Kiitos Smokin' Aces, Block Buster ja Rockwalli mahtavista keikoista!! 
Kiitos myös seuralle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti