rrock'n roll child

tiistai 14. maaliskuuta 2017

The Skankbeat, Evil Bastards From Hell, Loud Lights @ O'Haras Freehouse

Moi! 
Viime perjantaina tuli oltua taas keikalla, ei varmaan tullu yllätyksenä? ;D
Tällä kertaa vuorossa oli The SkankbeatEvil Bastards From Hell ja Loud Lights Tampereen O'Haras Freehousessa. En ollu käyny siellä aikoihin, mut muistin taas miksen oikein tykkää siitä keikkapaikkana - liian pieni tila. The Skankbeat oli illan eka bändi, jonka aikana oli aivan hemmetin ahdasta. Siinä ei saanu ees kaljaa laitettuu mihinkää et oisin saanu ees yhen kuvan. Tai ees otettuu takkia pois, siinä tuli tosi nopeesti kuuma ku oli tosiaan vähän liian tiivis tunnelma. Mut itse bändistä ei oo ollenkaa huonoa sanottavaa. Ei ehkä ihan sellasta musaa mitä ite kuuntelen, mut yllätti kyllä positiivisesti! Mieletön energia ja hyvin otti yleisöä messiin. 


Bändin jälkeen sai huokaista helpotuksesta ku suurin osa lähti yläkertaan, pääsin lähemmäs lavaa ja riisumaan takkia. Sanni ja Jaakko liittyi seuraan siinä puol kahentoista maissa, ku Evil Bastards From Hell aloitti silloin. Se oli illan bändeistä se jota olin oottanu eniten! Pääsin vihdoin todistaan bändin livenä. Oishan ne ollu joulukuussa Roosterissa mut olin sillon kattomassa Michael Monroeta. Mut ei voi muuta sanoa ku voi luoja mikä keikka! Ihan tajuttoman kova! Meidän onneks siinä lavan eessä ei ollu ketään joten oli tosi hyvät näkymät. Tuli kuultua vaikka mitä mahtavia biisejä, kuten Heat Of The NightI'm Sorry BabeRock OnLet's Get High...  Bändi on siis valkeakoskelainen ja soittaa glam metallia, kannattaa ehdottomasti kuunnella!

Illan vikaa bändiä Loud Lightsia ei katottu ollenkaa, vaa lähdettiin jo ku ainakin mua alkoi väsyttään älyttömästi ja oli pakko ehtiä yhden bussiin. Oli kuitenkin kiva ilta, kiitos bändeille ja seuralle! 

1 kommentti: