rrock'n roll child

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Puhelimen kätköistä: helmikuu

Moi! Helmikuu oli ja meni, ja mun mielestä se oli ihan kiva kuukausi! Keikkojen ohella tuli tehtyä paljon muutakin, josta voisin kertoa taas kuvien muodossa, joten tsekatkaahan kuvatekstit. Voisin laittaa taas tapani mukaan muutamia biisejä mitä oon kuunnellu eniten viime kuussa.

Battle Beast - Bringer Of Pain (Full album)
Brother Firetribe - Indelible Heroes
Dark Sarah ft. JP Leppäluoto - Dance With The Dragon
Ember Falls - Welcome To Ember Falls (Full album)
Loudguns - Billie The Queen
Loudguns - These Dreams
One Desire - Apologize
Starkill - Burn Your World
Starkill - Shadow Sleep
Temple Balls - Traded Dreams (Full album)

Käytiin siskon ja tän poikaystävän kaa leffassa. Käytiin kattomassa Luokkakokous 2 mikä oli ihan jees, mut eka oli mun mielestä parempi. Kiva tää laatu.. 

Olin myös kiltti ja autoin paljon mummia (autan toki muulloinkin kun vaa muutaman kerran kuussa). Käytiin lääkärillä, ja vedin sitten tommoset sairaalan kahviossa ennen kun mentiin odotustilaan.

Oon myös pyöriny muuten vaan kaupungilla. 


Olin kerran hullu, oli meinaa aivan helkkaristi pakkasta ja halusin vaan kotiin, mut sit yhtäkkiä jäinkin bussista ja päätin mennä kuvailemaan Arboretumille. Oli vaan niin nätin näköstä mut tää kuva ei nyt anna oikeutta tolle hienolle maisemalle.

Laatu on 10+...


Koskipuistosta otettu sinä iltana ku olin matkalla kuunteleen Battle Beastin uutta albumia ennakkoon.

Kalevan uimahallin pihasta otettu eräänä kauniina tiistai-iltapäivänä. En kylläkän käyny uimassa vaan venyttelemässä siellä liikuntasalilla.

En viettäny ystävänpäivää mitenkää erityisemmin, mut sain mummulta suklaasydämiä, nam! 

Käytiin Janskun kaa Hervannassa tossa yks päivä. Käytiin DUO:n Lidlistä ostamassa leipää ja mentiin syömään sitä tonne metsikköön. :D 

Jotta oltais päästy penkille nii tultiin kieltämättä aika tyylillä alas... ei ihan uskallettu kävellä tota alas koska oltais kuitenki kaaduttu nii mentiin pyllymäkeä.. :'DD Saattoi olla jonkun ulkopuolisen näkökulmasta katottuna ehkä koomisen näköistä. 

Hervannan maisemii. :3

Oli "vähän" lintuja..


Sillon viime perjantaina otettu ku lähdettiin Hannan kaa Roosterista. Niin ihanan näköstä!

Olin Janskun kaa viime lauantaina jo aamupäivästä, ensin haettiin ruokaa ja mentiin syömään Janskulle, katottiin Sinister jonka jälkeen tehtiin pieni kävelylenkki. Oli hieno ilma!

Mksei tää tullu oikeinpäin vaikka käänsin? o_o No mut sain nää Janskulta ystävänpäivälahjaks, aika söpöt lahjat! Hajuvettä ja tommonen kirja. :3 

Käytiin ryhmän kaa leffassa kattomassa Sing, sen vois kattoo joskus uudestaankin ku oli sen verran hyvä! Sain popparit veloituksetta enkä tiiä miks otin ton kuitin mukaan.. :D

Sillon helmikuun alussa ku Battle Beast oli Pakkiksella, nii käytiin siinä samana päivänä Iltsun kaa Hesessä. 

Keskustorin Friends&Burgersissa oli kerran tarjolla ilmaisia ranskiksia, pitihän sitä käydä syömässä Janskun kaa! Kuva on pöllitty Instan stoorista jos joku ihmettelee tota tekstiä.

Käveltiin yks päivä ryhmän kaa liikkatunnille ja taivas näytti silloin oikein kivalta.

Tämmöstä tällä kertaa, palaillaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti