rrock'n roll child

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Velvet Bones, Tragic Kids, Side @ Terassi Pub Yläkerta

Moro!
Viime lauantaina olin taas vähän keikalla. Tällä kertaa vuorossa oli Velvet Bones, Tragic Kids ja Side Vastavirtaklubin yläkerrassa. Oon kerran käyny Vastavirtaklubilla, mut siellä yläkerrassa en ollu käyny ikinä. Aika pieni paikka mut hyvin sinne kuitenkin mahtui väkeä. Seurana oli taas Iltsu ja jopa Jaakkokin lähti messiin. Oltiin ihan hyvissä ajoin paikalla. Illan eka bändi Velvet Bones aloitti siinä ysin jälkeen. Näin bändin viimeks joskus viime vuoden tammikuussa siinä Vastavirtaklubilla, sillo ku siinä oli vielä vanhat jäsenet mukana. Bändi tosiaan koki pienen miehistönvaihdoksen jos sen niin voi sanoa. Mut hyvinhän nää uudetkin jäsenet osas soittaa! Keikasta jäi hyvä fiilis vaikka ei mun mieleen jääny muita biisejä ku Let Me Out ja Cut The Noose. Bändi muuten esiintyy Tampereen Dog's Homessa 8.4. joten sinne siis!


Kameralla oli taas jotain ongelmia mut tässä nyt pari kuvaa mitkä onnistui ees jotenkin.Seuraavaks oli Tragic Kidsin vuoro. Ne esiintyi kans samana iltana Vastavirtaklubilla sillon viime vuoden tammikuussa.. paitsi etten nähny sitä keikkaa sillon ku lähdin meneen. Mut nyt tuli sit vihdoin nähtyä tääkin bändi livenä. Ihan jees keikka vaikken tienny oikein mitään biisejä. No on niillä ainakin asenne kohdillaan!


Ja sitten oliki illan vikan bändin, Siden vuoro. Iltsun poikakaveri ilmestyi kans paikan päälle ku oli tullu kuvaamaan kyseistä bändiä. Huomattiin Iltsun kaa et eessä ois pari paikkaa vapaana joten mentiin siihen nyökyttämään päätä musan tahtiin. Mulla on aika hatarat muistikuvat tän bändin keikasta, mut jos kerta päätä nyökyteltiin niin tuskin se mitenkään huonoa musaa oli! :D


Oli kyllä kieltämättä hieno ilta, kiitos bändeille ja seuralle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti