rrock'n roll child

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Reckless Love, The 69 Eyes @ Tampere-talo

Moi!
Keskiviikkona olikin jo kauan odotettu Reckless Loven ja The 69 Eyesin keikka Tampere-talolla!
Seurana oli ihana Iltsu ja törmättiin myös Sanniin ja Jaakkoon illan aikana.
Käytiin ensin Iltsun kaa yksillä Amadeuksessa, jonka jälkeen suunnattiin Tampere-talolle. Oltiin siellä jo noin puolta tuntia ennen keikan alkua, joten siinä oli hyvin aikaa käydä vessassa ja istua ylhäällä kattomassa maisemia ja rauhoittua ennen saliin pääsyä, meillä nimittäin oli siinä ”hieman” levoton fiilis. :D Päästiin saliin joskus seiskan maissa, meillä oli eturivipaikat joten ainakin nähtiin lavalle erittäin hyvin kun ketään ei ollu edessä. Aika nopeeta se sali täyttyi, en tiiä oliko keikka ihan loppuunmyyty mut kyllä siellä kuitenkin väkeä riitti.

Reckless Love oli illan eka bändi, ja voi että olin yhtä hymyä koko sen keikan ajan! Oli nyt 18.kerta ku näin tän ihanan bändin livenä, ei voi taas muuta todeta ku että voi jestas mikä keikka! Kaikki biisit oli tottakai tuttuja ku tiiän bändin koko tuotannon. Niin uusia kuin vanhoja biisejä. Olli ja Pepe kävi moneen kertaan ihan meidän lähellä ja naurettiin ku Pepe meinas törmätä mikkiständiin. Seistiin ekan ja vikan biisin aikana mut muuten heiluttiin siinä penkillä istuen, ei jaksanu koko aikaa seistä. Jotkut seisoi koko keikan ajan. Ennen Edge Of Our Dreamsin alkua Olli piti taas puheen kuten aina.. ”Te ootte se unelmien reuna”. :3 Keikka oli todellakin bändin parhaimpia keikkoja ikinä! <3
Keikan jälkeen oli pieni väliaika ja lähdettiin vähän jalotteleen sinne alas. Kannatti, sillä Reckless Loven jäsenet tuli sinne aika pian. Sain kaikkien kaa selfiet ja juttelin jotain Hessun kaa. Näin Jay Lewisin ja Costello Hautamäen mut en sit kehdannu mennä niitä häiritteen. Pian oli taas aika palata saliin kun toinen ihana bändi aloitti keikkansa. Tää oli vasta neljäs kerta ku näin The 69 Eyesin livenä. Myös tän keikan ajan olin yhtä hymyä ja tuli kuultua tottakai tuttuja biisejä, vaikka tältä bändiltä en tiiäkkään ihan koko tuotantoa. Taas tuli heiluttua penkillä, ja itku meinas tulla varsinkin Feel Berlinin ja The Chairin aikana. Rakastan Jyrkin ääntä. Kunpa tää bändi keikkailis useammin Tampereella.

Keikan jälkeen jäätiin vielä hetkeks saliin, ja sekin kannatti sillä sain bändin settilistan! Aikamoinen saalis. <3 Mentiin alas ja nähtiin Bazie jonka kaa otin selfien ja kiitin myös keikasta. Huhhuh mikä ilta!

Vähän repes mut siis tuossa ylhäällä pitäis lukee Framed In Blood ja Miss Pastis.

Iskä kysyi multa keikan jälkeen kumpi oli parempi, Reckless Love vai The 69 Eyes. Vastasin et molemmat oli yhtä hyviä. Kumpikin veti aivan mielettömän keikan! Molemmat bändit merkitsee mulle todella paljon. <3

Kiitos Reckless Love ja The 69 Eyes aivan unohtumattomista keikoista! <3
Kiitos myös tottakai seuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti