rrock'n roll child

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Miniloma landella

Moi! Mökkiviikonlopun jälkeen lähdettiin ryhmän kaa pariks yöks samaan paikkaan missä kävin joskus toukokuussa. Siitä edellisestä käynnistä voi lukea tästä.

Matkaan lähdettiin siis maanantaina, käytiin ensin syömässä jonka jälkeen otettiin meidän pikkubussi alle ja otettiin nokka kohti kaunista maaseutua. Meillä tosin kävi huono tuuri ku just sillon sattui satamaan, eli ei oltu kauheesti ulkona tuon reissun aikana.
Perillä oltiin joskus iltapäivällä, purettiin vähän kamoja, etsittiin valmiiks nukkumapaikat ja laitettiin petivaatteet. Mulla oli sillee helppoo ku otin makuupussin mukaan, et ei tarvinnu laittaa muutaku tyynyliina ja lakana. Toisaalta taas makuupussi vei hirveesti tilaa et sen takia oli pakko ottaa toinenkin laukku mukaan.. Mutta hyvin siinä kelpas nukkua, harvoin sitä kuitenki tulee käytettyä. Mutta joo, kaiken sen alkuhässäkän jälkeen ryhdyttiin kunnolla taloks ja syötiin illalla vielä pinaattikeittoo. Katottiin Antti Tuiskun keikka alusta loppuun ku netistä näki suorana Helsinki-päivän konserttia. Valkoinen lakana toimi hyvin meidän valkokankaana ku otettiin projektori ja läppäri mukaan. Ihan kiva idea kyllä, siinä tuli katottua paljon muutakin tän pikku loman aikana. Katottiin toinenkin Antti Tuiskun keikka, ei toki saatu siitä yliannostusta. :D Katottiin myös Tankki täyteen -ohjelman jaksoja ku ohjaajat otti niitä kausia mukaan. Ihan hauskoja oli! Tiistaina katottiin Salkkareiden päätösjakso ennen kesätaukoa ja kuunneltiin Youtuben kautta musaa. Kävin maanantai- ja tiistai-iltana myös saunomassa ja uimassa. Vesi oli ihanan lämmintä, varsinkin maanantaina ku satoi. Ja voi että sen puusaunan löylyt oli ihania!

Meidän hieno valkokangas :DKuten ylläolevista kuvista näkee nii kuvailin myös tottakai vähän luontoo. Oli nätin näköstä ku noi pisarat oli jääny lehdelle. Tiistaina ei satanu enää kauheesti ja joskus alkuillasta ei satanu enää ollenkaa ja aurinko alkoi paistamaan mikä oli erittäin kiva juttu! Syötiin hyvää makaronilaatikkoo ja käytiin pienellä ajelulla, käytiin jollain tilalla missä oli hevosia ja käytiin Kämmenniemessä, pysähdyttiin Aunessillalla kattoon maisemia.
Käytiin Aunessillan jälkeen kaupassa jonka jälkeen ajeltiin muuten vaa Teiskossa. Ainaki näki kivoja maisemia! Myöhemmin palattin takas talolle ja kunhan oltiin. Myöhemmin pääsi tosiaan saunoon ja uimaan, ja sen jälkeen jotkut paistoi makkaraa. Katottiin valkokankaan kautta taas kaikenlaista ja pidettiin levyraati. Soitin Brother Firetriben Indelible Heroesin ja yllättävän moni tykkäsi siitä ja se voittikin koko raadin, jee! Kävin jossain kohtaa taas kuvailemassa ku oli nii nättiä ja varsinkin illalla, siis huhhu. Auringonlasku, tyyni järvi ja nouseva usva. Voiko nätimpää olla?Molempina iltoina tuli vähän valvottuu mut hyvin silti jaksoi herätä kasin jälkeen keskiviikkoaamuna ku talon piti olla tyhjänä viimeistään kaheltatoista. Syötiin taas hyvä aamupala, pakkailtiin kamoja ja siivottiin. Kävin vielä istumassa laiturilla ennen ku piti lähteä. Mulla oli oikeesti tosi kivaa tuolla, tuolla jotenki unohti kaiken muun ja sai vaan ottaa rennosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti