rrock'n roll child

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Mökkiviikonloppu

Moi!
Tää viikonloppu tuli vietettyä pitkästä aikaa mökillä. Kävin siellä viimeks helmikuussa joten olikin jo korkea aika käydä uudestaan. Ja varsinkin nyt näin kesällä. Ainakin sää oli mitä mainioin, aurinko paistoi koko viikonlopun joten pärjäsi oikein hyvin t-paidalla.
Lähdettiin porukoiden kaa perjantaina jo hyvissä ajoin ja perille päästyämme purettiin kamat, laitettiin taas retroradio päälle ja kunhan oltiin. Otettiin tabletti mukaan josta katoin perjantaina kaikki Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -nettisarjan jaksot. Olihan se iha jees, mut kyllä eka kausi oli paljon parempi. En kuitenkaan kuluttanu koko viikonloppua tabletilla ollen. Tuli tehtyä pikku lenkki, tuli myös paljon saunottua ja istuttua terassilla. Perjantai-iltana kuunneltiin Novan retroperjantaita ja käytiin kastamassa talviturkki. Nyt on sit vihdoin sekin tehty! Vesi ei ollu ees kovin kylmää ja siihen tottui nopeasti. Perjantai- ja lauantai-iltana oli myös upea auringonlasku, kuikat huusi ja nähtiin pari joutsenta. Syötiin, juotiin ja nukuttiin myös hyvin! :D
Tässä tuleekin seuraavaks "vähän" kuvia viikonlopulta.
Eniten tykkään kyllä noista auringonlasku-kuvista. Auringonlaskut on vaan ihan 5/5. <3
Mutta sellanen viikonloppu tällä kertaa. Nyt ollaan palattu takas sivistyksen pariin. Tän yön oon kotona, mut huomenna pitäs lähtee taas pariks yöks landelle, ehkä kerron siitäkin tänne joskus. Ja ku oon ne pari yötä pois, enkä ota läppäriä mukaan nii aattelin ajastaa tänne pari postausta. Mut eipä mulla muuta, palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti