rrock'n roll child

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Ratikkapäivä & Jonne Aaronin keikka

Moi!
Koska läppärini toimii vielä ainakin toistaseks, niin päätin ajastaa tälle päivälle tämmösen keikkapostauksen. So here we go!

Eli tiistaina 6.6. oli Ratikkapäivä Tampereen Keskustorilla, jonne mentiin Janskun kaa. Ihmisiä oli ainakin paljon liikenteessä, varmaan yksi syy oli kaunis ilma mikä houkutti ihmisiä ulos. Kyllähän siellä kelpas olla..
Mentiin lähemmäs lavaa kattoon meininkiä. Jukka Poika oli lopettamassa ekaa settiään, ehdittiin kuuleen ainakin Älä tyri nyt, mitä en ollu kuullu aikoihin, olin melkeen unohtanu koko biisin olemassaolon. Mut olipa siistii kuulla se ekaa kertaa, tää oli muutenki eka kerta ku näin Jukan livenä.
Ekan setin jälkeen kävin ottamassa selfien Jukan kaa, ja jonka jälkeen siirryttiin takas lavan eteen ku Simo Frangén kertoi ratikka-aiheisen vitsin. Sen jälkeen Jukka Poika esiintyi vielä toisen kerran. Tuli kuultua ainakin Kylmästä lämpimään. Pläski (tää vasta onkin huikee biisi :D), Brand new ihanuus, Silkkii... Tuli myös kuultua uus biisi minkä nimee en nyt muista mut kertsi kuulosti ainakin hyvältä!




Simo Frangén

Jukka Poika




Seuraavana päivänä, eli keskiviikkona, oli Minettien kultajuhlat Särkänniemessä. Ne ei kuitenkaan pahemmin kiinnostanu mut kuulin et Jonne Aaron esiintyy siellä. Keikka oli akustinen, ja tajusin etten ollu aiemmin ollu Jonnen akustisella keikalla, joten olihan se hienoo! Jonne esitti vaan muutaman biisin mut oli silti ihanaa kuulla taas tuttuja biisejä. Tuli kuultua mm. Yksin, Kirosanoja, ja Popedan biisi Elän itselleni. :3




Jimmy Westerlund

Janne Kokkonen

Tämä mies ei esittelyjä kaipaa ;)


Jimi Hautamäki

Keikan jälkeen kävin bäkkärin luona, ja otettiin kuva Jonnen kaa. Annoin sille mun tekemän kortin ja se tykkäs siitä! :3 Otin kuvan myös Jannen kaa (kosketinsoittaja) ja jos joku sattuu muistamaan nii se soitti myös Negativessa. Oli ihanaa tavata Jonne ja Janne!
Niillä ois ollu vielä toinenkin setti mut jotenki onnistuin missamaan sen o_o Taisin olla sillon vessassa jonka jälkeen istuin hetken aikaa ja join jäähilejuomaa. Mut eipä se jääny harmittaan vaikka missasin sen toisen setin, pääasia että ehin näkeen edes ekan setin!

Kiitos Ratikkapäivän esiintyjille ja Jonne Aaronille aivan mahtavista keikoista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti