rrock'n roll child

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Pekka Heino @ Tampere 16.-17.6.

Mooi!
Oli taas livemusiikin täyteinen viikonloppu kun eräs rakas idoli Pekka oli taas Tampereella heittämässä keikkaa. Me oltiin tottakai Tampereen Hannan kaa molempina iltoina kattomassa, ja Pekka onkin sanonu et se tietää meidän varmasti olevan paikalla ainakin Tampereen keikoilla.
Perjantaina suunnattiin ajoissa Roosteriin ja siinähän se aika hurahti nopeasti ennen keikan alkua. Pekka moikkas meitä ennen kun kapusi lavalle housebandin kaa. Ja voi jestas mikä keikka taas jälleen kerran! Tupa oli täynnä ja jotkut yleisöstä innostui laittamaan jalalla koreasti. :'D Tuli hittiä hitin perään.. Bon Jovia, Def Leppardia, Bruce Springsteeniä, ZZ Topia, Pink Floydia ja siis vaikka mitä upeeta! Pekan ääni oli taas jotain niin mieletöntä eikä bändin soittotaidoissakaa valittamista. Ei voi sanoa muuta ku vau. <3Klasu kävi lavalla
Keikan jälkeen kello oli sen verran et piti keretä bussiin, joten en ehtiny jutteleen Pekalle enää sen illan aikana. Oli kuitenki ihan mahtava ilta!

Seuraavana iltana Pekka oli Ruby & Fellasissa. Tällä kertaa kyseessä oli akustinen keikka, ja Pekan kaverina lavalla oli Louie So, joka itseasiassa oli myös Roosterissa soittamassa edellisiltana siinä bändissä. Oltiin taas ajoissa paikalla, ja Hennakin liittyi hetkeks meidän seuraan. Taas kuultiin kaikkee hienoo Cutting Crewsta Bryan Adamsiin. Ja oli muuten tuollakin iha hitokseen porukkaa!
Keikan jälkeen juteltiin hetken aikaa Pekan kaa, otettiin kuvakin siinä ja halattiin ja kiitin tottakai keikasta. Sanottiin et nähää viimestään Takomon terassilla, Pekka on siellä siis 5.7. joten sinne! :3
Jäätiin vielä joksikin aikaa istumaan ja satuin vilkaisemaan tiskille, katoin et onpas tossa jonossa tutun näkönen tyyppi. Tarkemmin ku katoin nii tajusin et sehän on Jarkko Ahola! o_o Ei oltu aikoihin nähty sitä missään joten tulihan se vähän yllätyksenä et seki oli Rubyssa. Otettiin sitten tämänki kaa kuva, naurettiin jollekki sen jutulle ja hän sanoi vielä et pitäkää ittenne ihmisinä! :'D Ihan huippu tyyppi. <3 Oli ihanaa tavata Jarkkoa. Toi kyllä niin kruunas illan!

Olipa mahtavat kaks iltaa Pekan keikalla <3
Super iso kiitos Pekalle keikoista ja Hannalle seurasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti