rrock'n roll child

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Kesän päättäjäiset @ Särkänniemi


Moi!
Nyt olisi vuorossa lauantain keikka, mitä vasta olinkin oottanu jo pitkään. The Rasmus Särkänniemessä! <3 Iltsu oli tottakai seurana taas, paikan päällä oltiin vasta lähempänä seiskaa ku ei Tuure Kilpeläinen pahemmin kiinnostanu. Siellä oli vielä meneillään Anna Puun keikka kun mentiin lähemmäs lavaa. Oli jo vika biisi menossa, Mestaripiirros, mikä on muuten oikeesti aika ihana kappale. Kuunneltiin se, ja nappasin kuvan Annasta ennen kun jatkettiin matkaa.


Mentiin seuraavaks bäkkärin luo ootteleen jos vaikka The Rasmuksen jätkät ois tullu moikkaamaan faneja. Mut niitä ei näkyny missään, Anna Puu sieltä ovesta tuli jossaki vaiheessa ja aattelin sit ottaa tämän kaa selfien ja halattiinkin oikein.. :D Anna on ihanan pirtee! Sen jälkeen tilattiin Iltsun kaa ranskikset ja saatiin syödä rauhassa kun seuraavaan keikkaan oli aikaa. Ehdittiin käymään jopa puistopuodissa, ostin lakuja ku 6 kappaletta oli vaa huimat 2 euroo. :D


The Rasmuksen oli tarkoitus aloittaa jo klo 20:45, joten mentiin lavan eteen puoleks, ja päästiin tokaan riviin. Kyseinen bändi siis päätti koko päättäripäivän ja voi jestas, olin niin onnellinen et pääsin vihdoin näkeen bändin livenä! <3 Oon kuunnellu bändiä jo pienestä lähtien, ja olin toivonu jo pitkään näkeväni bändin livenä. Siis se tunne oli ihan käsittämätön kun bändi asteli lavalle ja kaikki vaan huusi, minä mukaanlukien! Oli pakko oikein nipistää itseään, ei sitä voinu uskoa todeksi et se bändi tosiaan oli vaan muutaman metrin päässä musta. Kaiken kruunasi se et eturivin tyypit lähti menee joten sen jälkeen ne eturivin paikat oli mun ja Iltsun käytössä koko keikan ajan! Ja bändi soitti ne biisit mitä toivoinkin, sieltä tuli uudet biisit Paradise ja Silver Night, vanhoja ihania hittejä kuten First Day Of My Life, Sail Away, Livin' In A World Without You, F-F-F-Falling, In The Shadows... Siiis huhhuh! <3 Lauloin vaan täysiä biisien mukana ja puin vähän nyrkkiäkin ilmassa. Nautin keikasta niin paljon, enkä ois halunnu sen ikinä loppuvan. 
Kuvien laatu on taas 10+...
Keikan jälkeen alkoi ilotulitus, mikä oli kyllä tosi upee! Aluks ammuttiin vähän näsinneulasta, ja sit pian toisesta suunnasta ammuttiin isompia raketteja.
Että sellaset päättärit tällä kertaa, oli ikimuistoiset!

Kiitos Anna Puulle keikasta, mut ERITYISEN SUURI KIITOS The Rasmukselle!! <3

Kiitos myös taas seuralle!

Kiitos Särkänniemi tästä kesästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti