rrock'n roll child

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

KIIRAROCK 2017 - day 1

Moi!
Nyt ois vihdoin aika kertoa unohtumattomasta Kiirarock-viikonlopusta. Kerron kahdessa eri osassa, aloitetaan tottakai ekalla päivällä, perjantailla. Tai oikeastaan sitä vois sanoa illaks. Ekan esiintyjän oli aika aloittaa ysiltä, ja me oltiin Iltsun ja Hennan kaa jo kasilta paikalla ku Roosterin ovet aukesi sillon. Saatiin rannekkeet, ja päästiin vakkaripaikoille lähelle lavaa. Illan eka bändi Skyline tosiaan aloitti ysiltä, ja pakko sanoo et tää bändi yllätti positiivisesti! En ollu kuullu aiemmin ku vaa yhen biisin, en vaa muista enää nimee. Mut en muistanu sen bändin kuulostavan niin hyvältä! Täytyypä käydä kyseisen bändin keikalla toistekkin. Bändi on muuten tamperelainen.
Seuraavaks oli vuorossa helsinkiläinen Limelight Showdown, joka tuli myös nyt nähtyä ekan kerran. Tuli kuultua tuttuja biisejä, Disease ja DIY Hangmen jäi erityisesti mieleen. Mieleen jäi myös bändin mahtava coveri Gwen Stefanin kappaleesta What You're Waiting For
Sitten oli vuorossa ihana, Kotkasta tuleva Delta Enigma, jonka näin myös ekan kerran livenä. Muistaakseni silloin oli enemmän väkeä ja jotkut oli hyvin messissä. Kyllä oli ihanaa kuulla kyseisen bändin biisejä, mieleen jäi biisit Each And Every Day, Ghost ja All I Want Is You. <3 Mulle tulee jostain syystä tän bändin musasta vähän mieleen Lovexin vanha tuotanto.

Ja sitten olikin jo illan pääesiintyjän, ihanan Ember Fallsin vuoro, joka on tamperelainen. Meitsi ponkas ekan kappaleen jälkeen eturiviin, ei pystyny enää siinä vaiheessa istumaan! Nautin keikasta erittäin paljon, heiluin, vähän saatoin moshata ja lauloin toki täysiä biisien mukana. Kyllä oli aivan mahtavaa nähä kyseistä bändiä taas, ku näin sen viimeks helmikuussa. Tuttuja biisejä tuli toki taas kuultua kuten One More Time, COE, The Cost Of Doing Business, Of Letting Go jne. <3 Keikan jälkeen Kalle antoi mulle settilistan ku pyysin. :3


Ilta loppui mun ja Iltsun osalta siihen kun päätettiin lähteä jo kahen bussilla omiin koteihimme. Ihan vaan sen takia et oltas saatu tarpeeks nukuttua ku seuraavana iltana oli Kiirarockin toinen päivä. Mut siitä lisää ens kerralla!

Super iso kiitos Kiirarockin perjantain esiintyjille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti