rrock'n roll child

tiistai 5. heinäkuuta 2022

Laivalla 2.-3.7.2022

Moi!

Kävin siskoni ja vanhempieni kanssa pitkästä aikaa risteilyllä juuri viime viikonloppuna. Laivaksi valikoitui Baltic Princess ja oltiin 23h risteilyllä Turusta Tukholmaan. Lähdettiin neljän maissa ajeleen kohti Turkua. Matkan aikana ehti tulla nälkä ja vessahätä joten pysähdyttiin Aurassa ja syötiin kanakorit. 

Turkuun päästyämme ei meinattu millään löytää parkkipaikkaa. Oltiin jo ihan varmoja ettei ehditä laivaan ja kaikilla oli hermot kireellä. :D Onneksi parkkipaikka löytyi ja ehdittiin juoda yhdet ennen laivaannousua. Kun päästiin laivaan, heitin yläfemmat Harri Hylkeen kanssa (:D), vietiin tavarat hytteihin ja lähdettiin kannelle katsomaan laivan lähtöä satamasta ja istuskeltiin jonkin aikaa. 



Myöhemmin käytiin taxfreessä, sitten ehostautumassa hyteissä ja lähdettiin katsomaan bilebändi Beatwavea. Se oli yllättävän hyvä! Bändillä oli hyvin monipuoliset setit illan aikana, kuultiin mm. Tina Turneria, Totoa, PMMP:tä, Eppu Normaalia yms. Illan aikana esiintyi myös illusionisti Andrew O'ryon jolla oli kyllä mielenkiintoinen show! Käytiin myös syömässä jotain iltapalaa. Porukat lähti jossain kohtaa nukkumaan, mut me jatkettiin siskon kanssa iltaa laivan discossa, tuli valvottua myöhään. Oltiin vielä kannella aamuauringon paistaessa.













Ehdittiin nukkua huimat neljä tuntia. Käytiin syömässä jotain pientä aamupalaa ja oli pakko saada ainakin pari pulloa energiajuomaa. Käytiin shoppailemassa, myöhemmin syötiin GrillHousessa ja käytiin kannella kun laiva oli Maarianhaminassa. Beatwavella oli taas keikka jota tsekattiin jonkin aikaa. Taidettiin vielä jatkaa shoppailuja ja sit pakkaileen kamoja ja ootteleen et päästään laivasta ulos. 





Tällä kertaa ostin laivalta vain viinaa, karkkia, huulirasvan ja kasvonaamion, ne riittää vallan hyvin. :D 
Voin muuten sanoa et kyllä väsytti kun pääsi kotiin ja pieni darrakin oli vielä läsnä, 
Mut tämmönen risteily, olipas kivaa! Syksyllä olisi sitten tarkoitus mennä kavereiden kanssa laivalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti