rrock'n roll child

tiistai 12. heinäkuuta 2022

Sauna Open Air 2022 - päivä 1

Moi!

Vihdoin jaksoin avata läppärin ja tulla kirjoittamaan tänne viime viikonlopun festareista. Kieltämättä ollut aika väsynyt olo, tulihan sitä oltua kaikki kolme päivää Hakametsän jäähallin parkkipaikalla järjestettävässä Sauna Open Airissa. Ajattelin tehdä näistä päivistä omat postaukset, niin näitä ehkä jaksaa joku lukea. :D 

Sauna Open Air 2022 starttasi torstaina. Olin koko festariviikonlopun Iltsulla yötä, sillä hänen kämpältä oli lyhyt matka festarialueelle. Vein yökyläkamani Iltsulle ja kun oltiin valmiita, suunnattiin alueelle hänen ja meidän yhteisen kaverin kanssa. Missattiin muutama esiintyjä, mut ehdittiin onneksi tsekkaamaan vähän aikaa Fear Of Dominationia, joka soitti kakkoslavalla saapuessamme alueelle. En ollut koskaan nähnyt tätä livenä, mut biisit on kyllä hyviä ja innostuin tästä vielä enemmän! 




Tämän jälkeen taidettiin istuskella vähän aikaa ja sitten Stam1na päälavalla. Tätä en ollu nähny hetkeen livenä mut ai että oli kyllä kova keikka! Ei kai siihen muuta lisäämään.




Sitten Eläkeläiset toisella lavalla. Tätä en ollut nähnyt ikinä, mut olin joitakin biisejä kuunnellu ennen festareita. Tää oli kyllä mielenkiintoinen ja hauska! Keikan aikana ihmiset meni pitkässä letkajenkassa josta tuli hyvä fiilis humpan soidessa taustalla. Festaritunnelmaa. 



Ja sitten piraattimetallia päälavalla. Alestorm ja jättikumiankka. Ihan jees keikka, tämäkin tuli nähtyä ekaa kertaa. Oli kiva kuulla P.A.R.T.Y mikä taitaa olla mun lemppari näiden tuotannosta tällä hetkellä. Taio Cruzin Hangover -coveri oli kans hauska. 





Seuraavaksi taidettiin hakea syötävää. Sauna Open Air -hodari oli oikein hyvä. Korpiklaani soitti taustalla ja katsottiinkin sen keikkaa jonkin aikaa. Vihdoin tuli tämäkin nähtyä. Tequila ja Vodka oli ihan parasta kuulla livenä. :D



Näiden jälkeen ihana Beast In Black aloitti soiton päälavalla. Tätä oli taas mahtavaa nähdä ja voi jestas mikä keikka jälleen kerran. Jorattiin lavan edessä ja meininki oli mitä parhain. Näiden keikkoihin ei pety koskaan! 







Rynnättiin tämän jälkeen katsomaan Turmion Kätilöitä. Innostuin näistä yhä enemmän. Niin mahtavaa diskometallia! Ja jälleen hyvä meininki. Onneksi ei tarvitse kauaa odottaa seuraavaa keikkaa, näitähän pääsee nimittäin näkemään ensi kuussa Saarihelvetissä!






Bullet For My Valentine päätti torstaipäivän. Ja aivan täydellinen lopetus olikin. Oli niin ihanaa nauttia näiden keikasta pitkästä aikaa, jestas mikä show! Ihan yks lemppareista. <3







Johan oli hieno aloitus festareille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti