rrock'n roll child

torstai 21. heinäkuuta 2022

Puistokonserttia ja Finlayson Live

Moikka!

Tämä viikko on ollut täynnä hyvää livemusiikkia. Tiistaina kävin kuuntelemassa Gehenna Souria ja Rückwateria Laikunlavalla, kun siellä järjestetään ilmaisia puistokonsertteja. Siellä on ja on myös ollut monipuolisia esiintyjiä, eli varmasti jokaiselle löytyy jotain. Suosittelen todellakin käymään, mikäli tämmöiset puistokonsertit kiinnostavat. Niillä on ollut yleensä ihan kiva tunnelma. Ainakin nyt tiistaina oli hyvä meininki ja tunnelma. Lisätietoja puistokonserteista täältä

Rückwateria on tullut aikaisemminkin nähtyä ja oli kyllä taas hyvä keikka näillä. Gehenna Sour oli itselleni tuntematon, mut tämä oli kuitenkin yllättävän hyvä! Näitä ennen esiintyi Humanwires, mut ei ehditty katsomaan sitä. Mut olipas kiva istuskella ja nauttia hyvästä musasta ja seurasta, oli myös täydellinen sää!

Gehenna Sour





Rückwater



 

Keskiviikkona oli sitten vuorossa JP Leppäluodon keikka Finlaysonin alueella. Siellä järjestetään keskiviikkoiltaisin ilmaiskeikkoja, jos mielenkiinto heräsi niin menkäähän ihmeessä katsomaan. Näistä keikoista voi lukea lisää tästä.

Mut oi että, kyllä oli hienoa nähdä JP pitkästä aikaa! Samuli Erkkilä toimi hänen duokaverina ja kuultiin akustisia versioita JP:n omasta soolotuotannosta, sekä myös JP:n vanhan bändin Harmajan kappaleista. Oli paljon porukkaa ja hyvin viihdyttiin tällä keikalla. En olekkaan ennen kuullut JP:n omaa tuotantoa livenä, kuulosti todella hyvältä!  Ehdottomasti haluan joskus uudelleenkin kuulla näitä biisejä livenä. Toiset elää on ehdoton lempparini JP:n soolotuotannosta. Siis todella hyvät sanat!

riuhdo vaan

hajota hidasteet

sä et ole kenenkään

saat vapaana kulkee

maista sydänsuruja ja tequilaa

tanssi niin et jalat maasta irtoaa

toiset täällä elämäänsä pelkää
ja toiset elää





Kiitos sekä tiistain, että keskiviikon esiintyjille! Ja tottakai seuralle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti