rrock'n roll child

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Heeeips !

En oo tännekkää kirjotellu paljoo viime aikoina.. okei viimeisin kirjoitus tuli maanantaina mut on siitäki jo aikaa.
Tuntuu et tää viikko on menny jotenki tosi nopeesti, mut ei se haittaa :D. Maanantai oli iha jees päivä ku päästiin jo puol yks koulusta. Tiistaina ja keskiviikkona en ollu ollenkaa koulussa ku oli muutamia menoja joista en viitti täällä puhuu. Tai no voinhan mä sen kertoo et olin keskiviikkona tutustumassa yhteen toiseen kouluun. Oli iha mielenkiintoista :).
Käytiin tiistaina pitkästä aikaa moikkaamassa mummoo ja pappaa.. olihan niitäki kiva nähdä :).
Mummo vähä lupaili et saisin siltä lainaks tämmösen ihanan kirjan:


Omg, en malta oottaa et pääsen lukemaan tota kirjaa !

Eilen tuli oltua Nekalassa päin , ku siellä oli yks vapputapahtuma. Sinne sit mentii Janskun kaa koska meidän oli pakko nähä Mikko Herranen, joka on siis Voice of Finlandista. Mikko veti siellä tapahtumassa semmosen lyhyen, akustisen keikan. Oli mahtava! Lauloi ekana vähä Bon Jovii, Eppu Normaalia, Nirvanaa... ja sit se veti jonkun oman kappaleen joka kyllä kuulosti hyvältä! :)  Keikan jälkeen sain Mikolta halin, juttelin sille, sain nimmarin ja yhteiskuvan! <3




Tänää en oo tehny mitää erikoista. Koulua oli taas 8-11.30... tai no, ite pääsin vasta n. klo 11.45 ku siinä yhessä tehtävässä meni hieman aikaa... en sitte ehtiny tasan bussii. Lähin kuitenki käppäilee sinne pysäkille ku en jaksanu jäädä kouluu. Seuraava bussi tuli vasta puolen tunnin päästä ja käytin aikani kuvailuun, yllätysyllätys!


Jos jaksan, niin katon tänää varmaan Voice of USA:n ku se siis alkaa tänää nelosella klo 20.
Niin ja pitäähän ne Salkkaritki kattoo, eilen en tosin nähny niitä ku olin Mikkoo kattomassa.
Pitää sit sunnuntaina kattoo eilisen uusintajakso :).

Ja sit se ois huomenna Särkkään, pitkästä aikaa ! Kaverin kanssa siis mennään,  siellä Särkäs voi olla kyl vähä ruuhkaa mut ei se mittää ;). Eiköhä me päästä niihin laitteisiin jos ollaan ees vähä kärsivällisiä ;D.

Ja sit sunnuntaina en tee varmaa mitää.. oon ehkä vaa kotona ja aattelin kattoo Näin koulutat lohikäärmeesi -leffan ku lainasin sen just eilen kirjastoautolta. En oo pitkää aikaa nähny sitä leffaa enkä paljoo muista mitä siinä tapahtu... Sit katon ehkä Idolsin jos jaksan ja datailen vaa 8).

Mutta ei tässä taas muuta :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti