rrock'n roll child

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Särkän reissu ja vähä muutaki

Juu eilen tuli sitte käytyy siellä Särkäs ekaa kertaa tänä vuonna :). Siellä tuli käytyy kyl aika paljo viime vuonna.
Mut oli kuitenki kiva päivä, oltiin siis siskon ja kaverin kaa siellä. Nähtii keskustorilla joskus klo 12 . Sieltä käveltii Vapaa Valintaa,ostettii vähäse karkkii ja sit suunnattiin bussilla sinne Särkkää. Siel portilla ei ollu onneks mitää hirveitä jonoja, näytettii sit kausarit ja mentii iha ekana sinne Angry Birds Landiin ku meitä kiinnosti hieman tietää et mitä kaikkee siel on. Ei siellä kyllä kauheesti ollu mitää, kaveri ja sisko kävi siinä ihmee Majakassa, ite en jaksanu mennä siihe. Sit taidettii käydä ainaki Hurricanes, Ilmaveivissä, Tyrskyssä jaja missäs muualla me käytii? Ainii, käytii kaverin kaa siinä Taikajoessa ottamassa kuvia :D. Ja sit käytii vielä Troikassa ja Take Offissa. Käytii vielä syömässä siinä Burgerissa, syötii isot ranskikset ja sit sisko oli ottanu viel jotai pieniä eväitä mukaa :D.




tommosia pitäs hankkia kesän aikana ;)









Tänä kesänä aattelin käydä toosi paljo särkäs ja olla muutenki aika paljo ulkona, varsinki ku tulee varmasti hyvät ilmat.Mut mulla on siis ollu iha onnistunu viikonloppu. Tänää en oo tehny paljoo mitää, käytii tossa päivällä siskon kaa Koskarissa ostamassa vähä vappuvärii ja sit oon ollu vaa kotona. Pitäs kattoo klo 21 yks leffa joka tulee tv5, oon nähny sen kyl monta kertaa mut voishan sen silti kattoo.Ainiin, nähtii siskon kaa Sami Hintsanen siellä Koskarissa :---D Se on siis sen Tartu mikkiin- ohjelman juontaja. Taidettii nähä se myös eile tuolla Keskustorin lavalla.




Innostuin vielä vähä kuvaileen tommosia kivoja maisemia viikonlopun aikana.

Mut joo, ei mulla taaskaa ollu muuta ihmeellistä. Huomenna taas kouluu ja sit tiistaina vapaapäivä<3 Aattelin viettää tiistain vapputorilla ainaki ja sit taidan kattoo yhen kivan leffan :---). Mut hyvää vappua!


2 kommenttia: