rrock'n roll child

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantai 13.

Moikka taas! En oo muutamaan päivään kirjotellu ku ei oo ollu oikein mitää mistä kirjottaa. Ei mulla kyllä nytkään oo mitää erityistä asiaa :---D. No mut nyt on perjantain kolmastoista päivä, epäonnen päivä. Aattelin tossa aamulla et mulle tulee varmasti käymään jotain.. no, eipä mulle ookkaa tapahtunu mitää epäonnekasta, onneks ! Koulussa meni iha hyvin,meillä oli 8-12 painotuotteen suunnittelua ja sitte päästii kotii :).

Marsu oli niin söpönä että oli pakko ottaa kuva :3
Viikonlopuks ei oo mitään erikoisia suunnitelmia, tänää aattelin olla vaa kotona, kattelen telkkaa ja datailen ja sillee :). Huomenna oon Janskun kaa taas vaihteeks ja katotaa varmaankin joku hyvä leffa ja kuvataa tottakai.
Sunnuntaina meen junalla Nokialle kaverin luo. Lauletaan varmaa SingStarii (jeejee) ja ehkä kuvataan.
Siinä ne suunnitelmat tuli tolleen tiivistettynä, en nyt jaksa kirjottaa mitään hirveetä romaania.

Eipä tässä taas muuta, hyvää viikonloppua ! :---)

ps.Friday the 13th tänään nelosella klo 1.10 !

2 kommenttia:

  1. aloin nyt vasta seuraamaan tätä blogia, kaduttaa kun ei o aikasemmin tullu lueskeltua, nimittäin huomasin, et tosi mielenkiintosesti kirjotat :P P.S voisitko ottaa pois ton vahvistuskoodin? (tulee aina sen jälkeen ku lähettää kommentin) on meinaa tosi rasittavaa aina laittaa se ku ei niistä saa mitään selvää :D ja sit tuolta ulkoasu < asetukset < tekstit ja kommentit < kommentin sijainti : saat laitettua sen ponnahdusikkunaan niin, ettei tää avaa aina erillistä sivua, helpottas paljon ja ihmiset jaksaiski kommata (Y)

    VastaaPoista