rrock'n roll child

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Joku outo otsikko

Joo ei tullu mielee mitään otsikkoa nii olkoot nyt sitte tommone :D
Onneks alkoi viikonloppu, koulua oli vaa 8-11.30, et oli iha kiva päästä aikasemmin kotii :).
Tää viikko on ollu muutenki nyt iha jees, koulussa on menny sillee iha hyvi ja nii...
Maanantaina syötii vähä herkkuja Salkkareiden aikana ku juhlittiin vielä iihan vähäse siskon synttäreitä jotka siis oli viime viikolla.




Jaja mitäs muuta? Ainiin, marsuni rakastui pahvilaatikkoon.. se tosin jyrsi sitä kivasti nii pahvilaatikko heitettii johonki.


Olin tossa yks päivä kaupungissa niin käväsin siinä Makuunissa ja ostin Nightwish-pinssejä! Makso varmaa 5 euroo jos oikein muistan.. no mut tykkään bändipinsseistä, niitä on kiva käyttää vaatteissa 8).


Niin ja sitten näin tällä viikolla yhessä lehdessä Hessu Maxxin haastattelun! En oo vieläkää ehtiny lukeen sitä ku on ollu täs kaikkee muuta mut tänää voisin  lukaista sen haastattelun.. mut aww Hessu on ihana <3


Koulun jälkee en oo tehny kauheesti mitää.. oon tässä vaan dataillu, kuuntelin äske vähä aikaa musaa ja otin jotain turhia videoita :D. Niin ja pelasin mesessä siskon kaa Miinaharavaa ja söin karkkia koska oli hieman tylsää :--D.


Joo ihania nää ruutukaappaukset :DD

Katon tänää taas Salkkarit ja Voice of Finlandin... tosiaan., Voice of Finlandissa onkin se finaali.. saas nähä kuka vie voiton, on siellä aika kovia laulajia. Harmittaa kyl edellee et Mikko H. tippu viime kerralla...
No mut mulle on toisaalta iha sama et kuka sen voiton vie. Mulla ei oo nyt enää mitää suosikkia siellä.. Mikko Sipolalla on ollu kyl hyviä biisivalintoja ja tykkään sen äänestä. Mut jotenki musta tuntuu et se Saara voittaa...
 Joo eli mulla ois semmone kiva tv-ilta tänää :D. Ei oikee huvita lähtee mihinkää..
Huomenna meen siskon kaa käymää Koskarissa ja sitte hulluilla päivillä ! Ois kiva löytää sieltä jotaki :)
Sitte oon ehkä Sinin kaa... ja datailen varmaa ja kattelen telkkaa.. huomenna tuleeki se Terra Novan viimeinen jakso.
Sunnuntaista taas ei oo vielä mitään tietoo, saatan olla vaa kotona ja ottaa rennosti. Tai sit voisin kysyä jotain kaveria esim. ulos kuvaileen jos sillon on vaan hyvä ilma.

Ja en oo ku vaa kolme päivää koulussa ens viikolla.. tiistaina ois yks meno josta en viitti ihan täällä puhua ja sit keskiviikkona mulla on tutustuminen yhteen toiseen kouluun.



 Joo ei tuu nyt mielee muuta kirjotettavaa.. seuraava postaus tulossa ehkä sunnuntaina tai sitte joskus ens viikolla :)

ps, Kuuntelin tän biisin tänä aamuna pitkästä aikaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti