rrock'n roll child

tiistai 11. joulukuuta 2012

Without Walls










Tuli taas vähän kuvattua tossa sunnuntaina, ku oltii Janskun kaa taas kuvaamassa, yllätys yllätys :D

Tuli myös mieleen että voisin kirjottaa tänne joskus vaikka leffa, -biisi, -tai kirja-arvosteluja. Tulis vähän vaihteluu tähän blogiin, ku mulla on oikeestaa melkee aina joku mitä tein -postaus. Mut  tää postaus on nyt vielä semmone.. ens postauksessa aattelin kertoo ylihuomisesta keikasta,josta oon tänne ehkä kerran tai pari hehkuttanu. Oon muute ehkä kirjottanu tänne aiemmin jotain arvosteluja, jos nyt oikein muistan.
Mut niin, sunnuntaina oltiin siis Janskun kaa kuvaamassa. Nähtiin joskus kahen aikaa tossa silloilla, käytii nopee Prismalla ku vaihdoin sen Miss Farkku.-Suomen toiseen leffaan. Ostin sit Ice Age nelosen! :)
Sen jälkee mentii kuvailee, onneks oli hyvä ilma! Oli siis ihan normi päivä, ei tapahtunu mitään sen ihmeempii.
Eilen meillä oli taas etäpäivä, yay! Mullahan siis alko keskiviikkona jo viikonloppu, ja vasta tänää olin kunnolla koulussa :) Kävin eilen vaa ruotsin tunneilla, ku mulla on siinä eri ope. Eli siis olin vaa kaks tuntii koulus :D Enne ku menin koululle, nii tein yhen etätehtävän minkä ope oli antanu. Se oli iha helppo, ei tarvinnu muuta ku listata mitä haluais tehdä luokan pikkujouluissa, ja miettii koristelua. Laitoin vaa siihe jotai et aamusta vois vaikka piirtää/askarrella jotain (koska ei tullu muutakaa mielee)  ja sit myöhemmi vois kattoo jonku leffan mikä sopis kaikille. :) Ja sit noista koristeluista en ollu varma, toisaalta ihan sama onko meidän luokassa mitään koristelua... ei se nii tärkeetä oo :D.
Eilen oli siis semmonen päivä..... tänää oli keittiöpäivä, jotta oltas saatu vähä vaihteluu. Plaaaaa. En oo mikää keittiöihminen.
Meidän piti tehdä pihviä,perunaa,salaattia,majoneesia,kiisseliä ja piparkakkuja. Meidät jaettii semmosii pienii ryhmii ja yks ryhmä teki vaa yhen asian. Siinä oli myös muistaki toimipisteistä jotain ryhmiä.  Jotkut keitti perunat, jotkut lämmitti pihvin, jotkut teki majoneesin, jotkut teki kiisselin, jotkut piparit ja sit mun ja parin kaverin muodostama ryhmä teki salaatin..... oikeesti en oo varmaa ikinä tehny salaattii, ja tein ruokaa viimeks peruskoulussa köksän tunneilla. Enkä ees osaa laittaa ruokaa :-----D
Mut se salaatin teko onnistu ihan ongelmitta, leikkasin tomaattia, joka kyllä vähän hajoili siinä, mut  hyvin onnistu! :D Parasta oli  kuitenki se, ku päästii yhen jälkee syömää niitä ruokia! Ai että oli hyvää :)
Ja kahen jälkee mulla oli viel tunti ruotsii.. onneks se kurssi loppuu ens viikolla, ku ens viikollahan alkaa joululoma, ainaki meillä. Että joo,oli ihan jees päivä. Huomenna on kans keittiöpäivä, mut onneks en oo menossa kouluu sillo! Ku meen tutustuu toiseen toimipisteeseen. Torstaina ja perjantaina on taas tettii, jee :)
Ja sitten viikonloppu! Ei oo mitää erikoisia viikonloppusuunnitelmia. Oon varmaa Sinin kaa lauantaina, en tosin viel tiiä mitä tehää sillo. Ja sunnuntaina nään Hannan!
No mut, eipä taida olla nyt muuta kerrottavaa, vai onko? :D Ei tuu mielee.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti