rrock'n roll child

lauantai 11. toukokuuta 2013

100513

Elikkä eilinen päivä.
Hämeenpuistossa oli sellane tapahtuma ku TunneTampere, jonne mentii Janskun kaa. Toi tapahtuma kestää viel aika kaua, mut iha kiva et tollasia tapahtumia järjestetää!
Mentii paikan päälle kuudeks ku Rockwalli alotti siel siihe aikaa.. Tuli otettuu aika paljo kuvii, ja nii. Oli huikee keikka!
Keikan jälkee pääsin taas kaikkien Rockwallin jäsenten kaa kuvaa, ja sain halin Antonilta ("Mua saa aina halata!") ja Valtterilta :3 Se Valtteri tais muistaa mut viime keikalta!






Yhteiskuvien jälkee päätetti Janskun kaa kierrellä sitä Hämeenpuistoo ympäri, ku siel oli kaikenlaisia kojuja, tosin ei tullu ostettuu mitää.. Mut oli pakko ottaa muutama kuva niistä kojuista, oli kyllä mielenkiintosen näkösiä!


Käveltii viel siihe suuntaa missä Rockwalli oli aikasemmi esiintyny, nii siinä aika lähellä huomasin tosi tutun näkösen ihmisen, ja katoin et "MITÄ, näinkö just Olli Hermanin? o_o"  Sit melkee säikäytin Janskun ku sanoin sille et näin just Ollin...:'D
Mentii sit sinne Ollin luo iha randomisti ja sanoin sille "Moi", no se moikkas, sit Jansku kysy viel et "Ootsä Olli Herman?"  johon Olli vastas vähä ihmetellen "Joo"  Kivat Janskulle.... :D
Sain sit Ollilta yhteiskuvan ja halin :3
Sanoin sille sit viel et "Nähää Kukkaisrockissa!" johon se vastas "Joo nähää!" :) Aww, oli kyl kiva nähä Ollii pitkästä aikaa!

:) Rajasin itteni pois ku ilme failas..

Ja tuli mielee, et ennen tota soitin mummulle ku se oli koittanu soittaa mulle kaks kertaa, nii se oli vaa soittanu kysyäksee et onks mulla Jonne Aaronin levy :D Sanoin sille et ei oo, ja se lupas ostaa sen mulle! Jee on mulla ihana mummu <3

Mut nii, kierreltii viel aika myöhää kaupungissa, käytii mm. Satakunnankadulla ku näytin Janskulle et missä se Monitoimitalo 13 on ku se ei oo koskaa käyny siel.. ja sit käveltii Koskenrannan läpi ja hmm.. käytii viel kasin jälkee illasta Hesessä! Jansku veti siinä jonku hamppariaterian ja ite söin vaa pehmiksen.


katottii vähä aikaa jotai peliä siel Hämeenpuistos 

Lähettii varmaa joskus ysin jälkee viel meille päi.. Janskulta tippu jotai pastelleja siinä yhellä pysäkillä, sit alettii vaa tallomaan niitä siinä, no sit siinä pysäkillä sattu oleen joku humalassa oleva porukka, ja siitä yks mies huusi "Tos on viel" Kiva tietää.. :D Tää oli tärkee.

ekassa kuvassa pehmis (no jes), tokassa kuvassa lenkkarit, ku joku oli heittäny ne tonne ylös ja tottakai mun piti ottaa niistä kuva..:D kolmas kuva: kuunneltii meillä Hanoi Rocksia ! neljäs kuva: pelatti Muuttuvaa labyrinttia pitkästä aikaa :)

Nii,että oltii sit meillä kaupungin jälkee, ja kuten kuvasta huomaa niin pelattii tota peliä ja kuunneltii Hanoi Rocksia ;) Jansku lähti joskus enne puolta yhtätoista, saatoin sitä vähä matkaa ja häippäsin kotii.

Että oli hieno ilta! Nii ja ens sunnuntaina mennää taas toho tapahtumaa ku siel ois sillo ainaki Matthau Mikojan ja Costello :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti