rrock'n roll child

lauantai 4. toukokuuta 2013

Santa Cruz@Levykauppa Äx

Kyseinen keikka oli siis eilen.. Oltiin Janskun kaa ehkä minuutti myöhässä bussin takia, ja ku mentii Äxälle nii siellä ei ollu tyylii ketää! Ihmeteltii et missä kaikki on, kunnes joku työntekijöistä sit sano et bändi on puol tuntii myöhässä.. No ei siinä sit mitää, ooteltii vaa siel Äxällä, ja katottii oliko sinne tullu mitää uusia levyjä.
Santa Cruzin jätkät tuli siinä vähä ennen puolta, moikattii niitä ja ne moikkas takas! Katottii sitä niiden säätöö siinä ku ne roudas kamojaa siihe pienelle lavalle ja nii..
Sit ne alotti akustisen keikan. Eka biisi jonka ne soitti, oli Relentless Renegades, mikä on muute iha älyttömän hyvä kappale, niin alkuperäisenä kuin akustisenakin :)
Ne tais vetää jonku puolen tunnin setin..  Siellä kaupalla oli aika vähä väkee :o
Keikan jälkee bändi kiitti (tottakai), ja aika moni häippäs sieltä sit sen jälkee. Mentii Janskun kaa sinne jätkien luo, sain halin siltä yhdeltä brunetelta :3 Sain myös kaikilta nimmarit, ja Jansku otti musta ja bändistä varmaa 7 yhteiskuvaa :-D Juteltii niille siinä viel jotai, kunnes sit lähettii menee sieltä. Enne ku mentii ovesta ulos, niin sain vielä halin bändin laulajalta!
Siinä ulkona sit sanoin sille laulajalle vielä, et oli kiva nähä, ja et nähää seuraavan kerran Kukkaisrockissa!
Se sanoi siihe et "Samoin, ja nähää!" :)



Keikan jälkee kierreltii viel ympäri kaupunkii, ja otin muutamia kuvia.


Ja täs viel pari kappaletta Santa Cruzilta!



2 kommenttia:

  1. Sä saat melkee joka keikalt aina yhtiksiä. mut mikset sä laita sun yhteiskuvia mihkää? :o
    Ois kiva nähä :)

    VastaaPoista