rrock'n roll child

tiistai 21. toukokuuta 2013

190513

Elikkä siis sunnuntai..
Näin Janskun jo puol yhen aikaa tossa silloilla, ja mentii siitä bussilla Hämeenpuistoon, ku siellä siis oli se TunneTampere. Oltii siellä joskus vähä ennen yhtä, ja Matthau Mikojan alotti tasalta. Oli toinen kerta ku nähtii kyseinen artisti livenä. Matthau veti akustisen keikan, joka tais kestää jotai puol tuntii.. Siellä paikan päällä oli aika hyvin väkee :D.
Keikan jälkee saatii Matthaun kaa yhteiskuvat, halit, ja ite sain viel nimmarin ku pyysin. :)



Siellä oli muuten aika lämmin, niin mentii välillä varjoon istumaa.. Nii ja Matthaun esiintymisen jälkee häipättii paikan päältä hetkeks, ku päätettii nopeesti käydä Muotikirppiksellä, joka oli Pakkahuoneella. Katteltii siel iha huvin vuoks niitä vaatteita, jonka jälkee käytii siinä kahviossa. Ku oltii siinä vähä aikaa istuttu, nii käytii viel Subissa, Jansku söi, ja mä vaa katoin siinä :-D Ku ei siis tullu otettuu yhtää rahaa mukaa..  Mut sain juoda Janskun vesipullosta jos tuli jano. :D
Subin jälkee mentii takas Hämeenpuistoo, jossa Costello oli ehtiny alottaa ekaa kappaletta. Tai no en oo oikeestaa varma olikse eka kappale, mut sen biisin nimi oli Matkalla Alabamaan, joka on Popedan kappale, ja se on muute tosi hyvä!
Costello veti muitakin hyviä biisejä, ja kyllä Matthau veti kans hyvin! :D
Costello tais lopettaa joskus puol neljän maissa, ja viimeinen biisi oli Pitkä kuuma kesä! Laulettii vähä mukana ja lyötii käsiä yhtee :-D Se on vaa nii hyvä biisi!
Ton keikan jälkee mentii taas siihe lavan vieree, ja sain yhteiskuvan Costellon kaa :) Jansku vaa halas sitä :D



Keikan jälkee suunnattii iha huvin vuoks Rosendahlii.. Se on siellä Pyynikin suunnassa, ja siel Pyynikin näkötornin lähellä on ihan sairaan hienoja taloja! Niissä ois varmaa hienoo asua.
Mut nii, käveltii vaa siel Rosendahlis ja kuvailin kaikkee.. Käytii kahlaamassa, tai no oikeestaa mä kävin ku Janskun mielestä se vesi oli liia kylmää :D Mulla meni kenkää iha kivasti hiekkaa, nii yritin siinä läheisellä hiekkalaatikolla vähä pyyhkiä niitä mun kenkiä mut ei siitä mitää tullu.. :D
Että en saanu kaikkia hiekkoja niistä kengistä pois, et piti sit sillain vaa jatkaa matkaa.. Kaiken lisäks mulle tuli rakko varpaaseen... Ei kiva!
Käytiin sellasella jännällä kalliolla istumassa, sieltä näki hienoja maisemia!
Tässä viel vähä kuvia Rosendahlista:

Joo vähä heilahti.. Janskun mielestä tää oli hieno nii päätin säästää tän.
Tommone hiekka on ihanaa :D
Toi biisi soi päässä..

Että sellasta... Nii toi tapahtuma muute loppu just eile, et ens vuonna sit ehkä uudestaa! Mut eipä tässä sit muuta ollukkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti