rrock'n roll child

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

I run through time and space see the world from afar

Heei ! Voisin kirjottaa jotai jännää tänne, ku ei täs nyt muutakaa keksi.
No, eile taisin herätä joskus puol kympin aikaa aamusta, ja päätin pistää perjantain kuvat levylle, jotta ne siis säilyis jossaki.  Sen jälkee taisin vaa surffailla netissä, ja sit lähin joskus ennen yhtätoista käymää siskon ja mummin kaa kaupassa. Latasin siinä neuvonnassa bussikortin, jonka jälkee löysin siskon ja mummin Timanttisilta,ku ne oli kattomassa meidän äidille äitienpäivälahjaa. Löydettii äidille semmonen tosi hieno sydänkaulakoru: :) Käytii sen jälkee Hesessä jossa sisko veti juustohampparin ja ite söin taas pehmiksen ku ei ollu mikää suuri nälkä :-D
Sen jälkee ostettii äidille myös ilmakiharrin, koska vanha oli hajonnu. Sit mummi osti jotai ruokatarvikkeita jonka jälkee käppäiltii mummille. Tehtii täks päiväks ruokaa, mummi teki kyl suurimman osan, ku se käski mut vaa kuorii porkkanat ja siskon pilkkomaan ne.
Sen jälkee lähettiinki siskon kaa kotii, ja päätettii pitää piknik parvekkeella :-D Vähä metripitsaa, tacoa, lihapullia jne. Nam! Mietittii eka et oltas menty vaikka Rosendahlii piknikille ku oli hyvä ilma, mut oltiinki vaa tuol parvekkeella.


Nähtiii kauppamatkalla tommone :3 Aika söpö !
Meidän marsuki päätti lähtee mummille kylää, ku sisko haki sen kotoo :3 Ulkona oli onneks ihanan lämmin, nii marsun ei tarvinnu onneks palella!
Sisko sai myöhemmin viel sellasen pöhkön idean, et hän lähteeki viel leirintäalueelle.. No, siskon kaverin äiti haki siskon tosta huoltsikan pihasta limusiinilla, mahto ihmiset varmaa vähä ihmetellä siinä... :D
Eli sain olla marsun kaa taas kaksin kotona :) Lauloin KillerKaraokee ku sitä tuli taas Kutoselta, katoin Kidsingin (yhyy miksei Joona päässy jatkoo?) , sit katoin The Social Networkin, ja mainoskatkoilla käänsin kakkoselle ku tuli joku Euroviisuihin liittyvä ohjelma, jossa oli Olli Herman, hihi :)
Sen leffan jälkee katoin ton Euroviisuohjelman loppuu, jonka jälkee datasin taas vaihteeks, jonka jälkee katoin viel Grimmin uusinnan joskus puol yhen jälkee..
Itseasiassa sain viel paljon pöhkömmän idean ku sisko; päätin valvoo pitkästä aikaa koko yön läpi, mikä ei ois oikeestaa kannattanu, koska nyt oon ollu koko päivän aika kivan väsyny.. Että joo ei näin!
Joskus ehkä neljän aikaa aamusta tuli hieman valoisaa, ja katoin et keittiön ikkunasta näkyy aika hieno maisema, nii päätin siinä räpsiä muutaman kuvan.

Täs on tämmöne random kuva jonka taisin ottaa perjantai-iltana..
Nii ja hei,tajusin just tänää että enää 14 päivää Bon Jovin keikkaan!!!
AAA aika menee kyllä kivan nopeesti!
Mut eipä mulla muuta, mietin eka et oisin heittäny jonku Bon Jovin kappaleen tähä, mut mennää nyt tällä Amaranthen kappaleella, tää on oikeesti mahtava<3


PS. Oon huomannu sellasen asian noita vanhoja postauksia selatessani, et ne kuvat on kadonnu! Joo o, ei toki ärsytä.. Että älkää välittäkö jos luette niitä, emmä niitä kyl rupee poistelee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti