rrock'n roll child

maanantai 27. toukokuuta 2013

We've got to hold on to what we've got

Eilen oli kauan odotettu Bon Jovin keikka tuolla Ratinan Stadionilla! Oli muuten eka kerta, ku olin jollain Stadion -keikalla. Oli hienoo!

Menin tonne vähä ennen neljää, ku turvatarkastuksen piti alkaa neljältä. Se alkoki vasta viideltä, eli samoihin aikoihin, ku portit aukes. Mulla oli kenttäpaikka, nii menin sinne kentälle seisomaan. Olin siinä kentällä tavallaa eturivissä, ku sain nojata sellasta aitaa vasten. Sen aidan toisella puolella oli taas sellane alue, jonne pääsi vaa sellasella toisenlaisella lipulla, joka tais olla halvempi. En nyt kunnolla muista. Mut mulla oli omasta mielestäni siinä kentällä iha hyvä paikka, siitä näki hyvin lavalle! Ja näiden kuvien laatu ei oo ehkä se paras, mut pääasia et sentää sain kuvia :)

Toi lava oli upee :o Amerikanrautaa!

Jonne Aaron aloitti puol seiskan jälkeen, se oli siis siellä lämppärinä. Veti pari biisiä Vain elämää -ohjelmasta (Syytön ja Rio Ohoi!). Ja sit se veti tietty niitä omia kappaleita. Eteenpäin ja Taivas itkee hiljaa oli parhaita. Toki muutkin Jonnen biisit oli hyviä, mut ne ei jäänyt sillee kauheesti mielee.
Yhessä kohtaa oli taas sillee, et Jonne käski kaikkia menee kyykkyyn. Kovin moni ei totellu, ja Jonne käveli lähemmäs yleisöö, ja käski uudestaa kaikkia menee kyykkyy, mut ei kukaa totellu :-D Naurahdin ku Jonne vaa sano "Maahan!"... Tuli enemmän joku koirankoulutus mielee :D  Mut hyvin Jonne veti!



Jonne tais lopetella joskus ennen puolta kasia, jonka jälkee piti puol tuntii ootella Bon Jovia lavalle.
Siinä sitte vaa seisoin, ja kyyläsin ihmisiä :D
Tasan kasilta Bon Jovi tuli lavalle ja...... koko Ratinan Stadion räjähti! Tuli heti kyyneleet silmiin, ku tajusin et ei härreguud, tossa mun edessä seisoo yks maailman kovimmista yhtyeistä jota rakastan! Huusin,kiljuin, ja taputin kokoaja!
Lauloin myös tietty biisien mukana :) Bändi veti just ne biisit jotka halusinki kuulla; vanhoja hittejä, kuten It's My Life, You Give Love A Bad Name, Runaway, Keep The Faith,Bad Medicine,Livin On A Prayer, ja Always <3
Uusia biisejä oli myös toki kiva kuulla, kuten tuo kiertueen nimenäkin oleva Because We Can, ja What About Now. Kyyneleet vähä valu silmistä, ku viimenen biisi oli Always, oikeesti aaa se biisi on vaa nii ihana, ne sanat, se melodia, Jon Bon Jovin ääni <3 Nii ja se Jon Bon Jovin HYMY <3 Aaaww!
Keikka oli täydellinen. Ja aivan mahtava!




KIITOS Jonne Aaron ja BON JOVI ! <3



PS. Tolla keikalla oli ihan hitosti väkee, ja mun jalat tuli vähä kipeeks.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti