rrock'n roll child

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Anna mä piirrän susta kuvan, ja vierees itseni jos saan luvan.

Joo eilen siis oli Rockwallin keikka Monitoimitalo 13:ssa. Mentiin sinne Janskun kaa, ja oltiin paikan päällä joskus ennen puol kuutta. Sinne ois ollu ennakkoilmottautuminen, mut ei viititty tehä sellasta. Päästiin me sinne kuitenki. Ja päästii onneks eturiviin, siellä oli siihe aikaa aika vähä väkee. Nähtii Eero, jonka kaa juteltii jotai ennen keikan alkua. Toi kyseinen keikka muuten videoitiin, se näkyi netissä. Siel ois saanu tilata dvd:n tosta keikasta, mut ei me sitä tilattu. Keikka oli kuitenkin todella huikee!! Lauloin Sulle kirjoitan ja Tähtien alla -kappaleiden aikana, ku ton ekan kappaleen osaan ulkoa mut tosta Tähtien alla -biisistä osaan kertosäkeen ulkoa. Yhdessä me kuljetaan suurien tähtien alla.



Oikeesti näillä jätkillä riittää energiaa! Kaikki keikat joilla oon nähny Rockwallin livenä, nii niillä on aina tullu hyvä fiilis! Ja se fiilis on aina jääny myös keikkojen jälkeenki :) Jos sun lysti on niin huuda ROCKWALLI! ;)

Keikan jälkee saatii taas yhteiskuvia, ja halit :3 Tuli juteltuu vähä aikaa Antonille ja Valtterillekki sain sanoo muutaman sanan :D Noi Rockwallin jätkät on oikeesti tosi mukavia, ja niille saa kuulemma aina tulla juttelee! :) Taidanki nähä noi sit seuraavan kerra Kukkaisrockissa joka on 26. heinäkuuta Tampereen Keskustorilla!


KIIDOO ROCKWALLI !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti