rrock'n roll child

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

We're a ship without a storm, the cold without the warm

Moi! :) Kävin tossa yks päivä taas kirjastolla, jonne palautin Bodomin & Gamma Rayn pari albumia, The Game & 127 tuntia -leffat ja Helloweenin keikkadvd:n..  Emmä oikeestaa kattonu ku pari kohtaa tosta keikkadvd:stä, vaikka Helloween kuuluuki mun lempibändeihin. Bodomin ja Gamma Rayn albumit oli hyviä, Bodomin levyä oli kyl oikeestaa kivempi kuunnella. Se albumin nimi on siis Skeletons in the closet, jos jotakuta kiinnostaa. Siinä on niiden cover-versioita eri kappaleista. Oops I did it again ja Looking out my backdoor on kyl parhaita :-D
The Game oli mun mielestä aika paska... Vaikka se oliki joku psykologinen trilleri (joista yleensä tykkään) niin toi leffa ei kuitenkaa ollu semmone josta oisin tykänny.. Se oli aika monessa kohtaa kauheen tylsä, et en suosittele.. Mut täähän onki mun mielipide, et joo.. Mut 127 tuntia taas oli sellanen leffa josta todellakin tykkäsin! Just tollaset jossa jäädään jumiin johonki ja sit koitetaa selvitytyä, nii sellaset leffat jostain syystä kolahtaa muhun. James Franco oikeestaa sopi aika hyvin siihe rooliin :-D Sitä leffaa voisin suositella :)

Children of Bodom: Skeletons in the closet. En oo varma onks toi kansi tollane, ku  siinä kannessa oli  kaiken maailman lappuja, joissa luki ton teoksen tiedot

Gamma Ray: Majestic
Helloweenin keikkadvd
The Game -dvd
127 tuntia -dvd
Lainasin vaa pari juttuu kirjastolta:

Kikin lähettipalvelu -dvd
Ozzy Osbourne - omin sanoin -kirja
Kikin lähettipalvelu oli iha pakko lainata, koska oon jostai syystä tykästyny japanilaisiin animeleffoihin.
Oon nähny jo ainaki Henkien kätkemän, Naapurini Totoron, Aaltojen kuohun, Laputa - linna taivaalla, Kissojen valtakunnan, Liikkuvan linnan ja Maameren tarinat. Haluisin nähä viel ainaki Tulikärpästen haudan, Prinsessa Mononoken, Ponyo rantakalliolla, ja Tuulen laakson Nausicaä. Jos joku on nähny jonku hyvän animeleffan mitä en oo maininnu, nii saa suositella! 
Ozzy Osbourne - omin sanoin. Koska tollaset kirjat on vaa mielenkiintosia. Ja yleensä tykkään lukea sellasia rockelämäkertoja :)

Mut ei mulla oo noista enempää sanottavaa.. 
Lähen perjantaina leirintäalueelle pitkästä aikaa, viettämään juhannusta. Et viikonloppuna tuskin tulee mitään postausta, vaikka otanki koneen varmuuden vuoks mukaa.. Käyn varmaa paljo uimassa, kuvailen, käyn kattomassa kokkoa ja otan muutenki rennosti.. Toivottavasti tulee mukava juhannus!

En muista kenen blogissa huomasin tän kappaleen, mut kuuntelin iha mielenkiinnosta koska Dio on huippu!
Dio ois muutenki varmaa siistii nähä livenä.



kuvat: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti