rrock'n roll child

perjantai 7. kesäkuuta 2013

You've been - thunderstruck!

Mooi. Tuli eilen heitettyä talviturkki pois, ku käytii Sinin kaa rannalla. Oli onneks hyvä ilma, sellane ihanan aurinkoinen ja lämmin. Ei siel rannalla kauheesti väkee ollu..
Otettii Sinin kaa aurinkoo, ja käytii pari kertaa järvessä. Ai että siel oli kyl mukava uida!

Kännykkälaatu...
Ei me siel kuitenkaa koko päivää jaksettu olla, nii lähettii joskus siinä puol viiden aikaa.. Piti vaihtaa vaatteet jossai metässä ku pukukoppii ei voinu mennä ku just siinä iha eessä istu ihmisii nii ne ois nähny jos oisin vaihtanu vaatteet siinä kopissa :D Käveltii sitte kotio,purin laukkuni, pyörin tuolilla koska oli tylsää.. Oisin menny koneelle mut en voinu mennä ku äiti oli ikkunoita pesemässä.. Sit ku äiti oli lopetellu nii alko ukkostaa.. Ei kiva juttu. Täällä päin on ukkostanu nyt ainaki kolme päivää peräkkäin. En sit tiiä et ukkostaako tänäänki. Toivottavasti ei. Koska ukkosella ei voi olla koneella eikä kattoo telkkaa.. D:
Tosin vaikka eilen ukkosti, nii katottii kuitenki siskon kaa Neljän tähden talkoot :D Ja just ku Salkkarit oli alkamassa, nii alko ukkostaa paljo enemmä, oli siinä sit pakko sulkee tv. Että mua ärsytti sillo.
Ukkonen laantui jossai vaiheessa, nii laitettii tv takas päälle ja ehittii onneks iha hyvin nähä Salkkareita, vaikka ei sitä alkua nähty. Toivottavasti ei missattu mitää jännää.. Tai no voishan sen alun kattoo vaikka Katsomosta jos jaksais..
Mut joo, Salkkareiden jälkeen ehin onneks käymää viel koneella. Paitti et se mun kone on ihan sairaaan hidas, nii meni jonki verra aikaa käydä ainaki Facessa..  Ysin aikaa katoin taas Viidakon tähtöset. Yhyy miks Nikon piti tippua? Se on just mahtava tyyppi!
No mut eipä mulla muuta, tänään meen tonne Ratinaan päin, koska siel ois ilmanen Sauna Open Airin Alkulöylyt! Meen sinne varmaa vasta puol ysiks ku Kotipelto Duo alottaa varttia vaille.  Ja huomenna ja sunnuntaina ois sitte se kunnon Sauna Open Air!  Waaaa en malta oottaa ;_; <3
Niin ja tänää on Ari Koivusen synttärit, PALJON ONNEE ARILLE!! :) (vaikka tuskin se tätä lukee :D)

kuva: Google (aika vanha kuva jo mut tää on vaa nii hieno!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti