rrock'n roll child

lauantai 8. kesäkuuta 2013

I am the voice of Never-Never-Land

En oo oikee vieläkää osannu sisäistää sitä asiaa, et nään Nightwishin tänään toisen kerran livenä!! Jotajn ihan uskomatonta on tulossa. Mä en millään malta oottaa tätä iltaa. Ja kyseinen bändi myös jakaa nimmareita Sauna Open Airissa.. Oi että, mun on pakko saada ainaki se nimmari. Yhteiskuva ois myös todella mahtava juttu, mut katotaa sit onko niillä aikaa ottaa semmone, uskon et siel voi olla sillo paljon väkee.
Muistan vieläki sen mahtavan fiiliksen, minkä sain viime keikalla jolloin näin Nightwishin ekan kerran livenä. Ihan uskomaton fiilis oli sillä keikalla, ja keikan jälkeenki. Huhhuh, sillä keikalla tuli kyyneleet silmiin ja taisin siinä iha kunnolla itkeekki :o Mut eihän sille mitää voi.. Luulen, et tuun tän illan aikanakin kyynelehtiin. Nightwish on rakkaus<3


Katoin justiinsa pitkästä aikaa yhen videon minkä joku oli ottanu tuolta Hakametsästä ku Nightwish oli sillo siel esiintymässä. Olin melkein eturivissä! Kyyneleet tuli Storytimen aikana, ku se taustakangas räjähti alas ja bändi seisoi siinä suoraan mun edessä. Se oli jotain niin huikeeta.
Ja muutenki toi tunnelma tolla keikalla. Kaikki huutaa, taputtaa, laulaa biisien mukana.. Herrajestas en kestä enää, halun nähä jo Nightwishin!!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti