rrock'n roll child

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

But my dreams they aren't as empty




Helloou! Nyt ollaan jo marraskuun puolella, aika menee kyllä nopeesti! No mut tässä kuussa tapahtuu ainaki yks kiva asia; nimittäin se The 69 Eyesin keikka jota en todellakaan malta oottaa!
Viime The 69 Eyesin keikalla sain Jyrkiltä nimmarin mut nyt sillä tulevalla keikalla aattelin yrittää päästä koko bändin kaa yhteiskuvaan! ;) Tai jos nyt edes Jyrkin ja Jussin kaa pääsis samaan kuvaan.
No mut tää viikonloppu on ollu ihan mukava. Syötiin perjantaina vähä herkkuja, katottiin Salkkarit, jonkin aikaa Vain elämää, ja sit vielä Tartu Mikkiin, jossa oli itseasias tosi hyvät vieraat! Oli siellä nyt ainaki Jussi Aaltonen ja Pate Mustajärvi :--D Pispala vs. Ikuri! (en muista ketkä siinä Pispalan joukkueessa oli..)
Tuli myös katottuu netistä torstain Olipa kerran -jakso ja tulihan siinä vähä datailtua ja tehtyä yhtä tehtävää mikä pitäs palauttaa keskiviikkona. Sain sen onneks valmiiks!

1. Tein tommosen jännän jutun ku tommonen tuli jostain vanhasta Suosikista. Guns N' Roses<3 2. Perjantain herkut, nam!

1. Meidän olkkarissa on aika hieno koriste :D 2. Pelattiin tässä yks päivä siskon kaa sellasta logopeliä siskon kännykällä. AC/DC ;)

Mun piti kattoo se Urban Legend - kauhutarinoita sillo perjantaina mut en sit jaksanu.
Lauantaina, eli eilen, pidettiin pitkästä aikaa sellane perhepäivällinen. Syötiin oikein hyvää ruokaa!
Sen jälkee kuuntelin vaa musaa, olin koneella ja ihan muutenki vaa laiskottelin kotona ku ei jaksanu tehä mitää sen erikoista. Mentiin me kyllä siskon kaa myöhemmin moikkaamaan mummia, eipä me siellä mummilla mitää ihmeellistä tehty, kunhan vaa oltiin. Sen jälkee oltiin vähäse aikaa tossa pihalla.
Myöhemmin pidettiin peli-ilta, pelattiin Muuttuvaa labyrinttia, Suomi -tietopeliä ja Kimblee. Ei oltukaa pitkään aikaan pidetty perheen kesken peli-iltaa.
Sen jälkeen syötiin pitsaa ja katottiin Dancing On Ice, siellä oli Reckless Love esiintymässä! Olli Herman oli vierailevana tuomarina. Illan teema oli rock/halloween. Aina ku joku pari alko luisteleen nii aina tuli joku hyvä biisi! Twisted Sister,AC/DC,Evanescence,Bon Jovi ja mitä kaikkia niitä nyt oli. Oli kyllä hyvä jakso! Mun suosikit on Mia Ehrnrooth, Sauli Koskinen ja Arttu Wiskari :--D
Artulla oli kyllä sen parin kaa tosi hyvä esitys, Olli antoi niille täyden kympin! Jeee hyvä Olli! :D
Ohjelma loppu joskus vähä enne puolta kymppii, katoin Hamekytän ku se alko siinä joskus vähä puol kympin jälkee, ja jonka jälkee katoin vielä Linnut, joka oli iha hyvä leffa, vaikka aattelin sitä ehkä vähä erilaiseks. Leffa loppu joskus n. varttia vaille kaks yöllä, menin sit nukkuu ku kaikki muutki oli jo nukkumassa.


Tästä päivästä en tiiä muutaku sen, et oon jossain vaiheessa Sinin kaa. Ja yhteen kokeeseenki pitäs ehkä lukee.. Eli ei mitään hirveen suuria suunnitelmia tällekkää päivälle.

Löysin yks päivä muistitikulta jotain kuvia viime vuodelta, ku olin joskus ammattistartilla tehny sellasen projektityön, aiheena oli kolme kuvakollaasia joissa hallitsee joku väri. Näistä kuvista kyllä huomaa ihan selkeesti et se väri on vihree :--D Oon noi kuvat siis ite ottanu joskus kauan aikaa sitte.


Eipä kai mulla sit mitää muuta asiaa ollukkaa :--) 

1 kommentti:

  1. Joo, sama täällä, keikkaa odotellessa ja sama tavoite kun sullakin, että yhteiskuva tai vähintään nimmari on saatava!<3

    VastaaPoista