rrock'n roll child

lauantai 16. marraskuuta 2013

You can run, but you can't hide


Hejssan! :D Viikonloppu lähti eilen hyvin käyntiin ku porukat lähti mökille ja jäätiin taas siskon ja marsun kaa tänne kotiin.
Syötiin eilen tortillaa, syötiin Salkkareiden aikana ruissipsejä ja sillee. Mentiin jo puol kympin jälkee nukkuu ku tänää ois pitäny olla puol yhentoista aikaan mummilla. Ei me kyllä kauheesti eilen nukuttu, kuunneltiin eka vähä aikaa musaa sängyissä jonka jälkee yritettiin nukkua. Vähän ajan päästä mentiiki sit viel kattoo Scream 3 mikä alko klo 23 aikaa teeveestä. Se loppu joskus klo 1.15 jonka jälkee mentii sit vihdoinki nukkuu :--D

Tortillaa :)

1. Ruissipsejä joille sit levitettiin tollasta... mitä toi nyt onkaa :D 2. Tän päivän ruoka

Tänää sit herättii joskus puol kympiltä ja mentiin tosiaan sinne mummille puol yhekstoista. Syötiin siellä aamupala jonka jälkee lähdettii heti Lielahteen, ku oltii puhuttu et mentäs sinne. Mummin mielestä siellä on kivempi käydä aamupäivästä ku siel sillo on paljo hiljasempaa. Se on kyl totta :D
Oltiin aika kauan Lielahdessa. Käytiin mm. Kontti-kirppiksellä, Jonnan kirppiksellä, Löytötavaratalossa, Lidlissä ja Tokmannilla.

Tämmöset lähti mukaan Lielahdesta:

Piranha -DVD (Tokmanni, 1 €), A Nightmare On Elm Street -DVD (Tokmanni, 3 €) ja The Rasmus -vihko (Löytötavaratalo, 1,50 €)
Lielahdesta, jeejee

Lielahden jälkeen tultiinki sit takas mummille ja syötiin ruokaa. Se mun hieno ruoka-annos näkyy jossai tuolla ylempänä :D Aaa, se oli niin hyvää ruokaa! Spagettia,kanakastiketta,keitettyjä porkkanoita ja vähä kurkkuu ja tomaattii :3
Ruuan jälkee tultii siskon kans kotii, purettiin laukut, annettiin marsulle ruokaa, Sini kävi täällä tuomassa Scary Movie ykkösen ku halusin lainata siltä sen leffan, vaikka oonki sen aika moneen kertaa nähny :-D Tällä hetkellä sisko sählää jotai tuol olkkarissa ja ite vaa tässä datailen..
Jansku tulee meille myöhemmin, katotaa ehkä joku leffa ja pidetää peli-ilta!
Huomenna tapaan Linnean pitkästä aikaa tuolla kaupungissa, ja mennään ehkä Joulunavaukseen jos se vaa sattuu sillon kiinnostamaan. Maanantaina on etäpäivä, saatiin koulusta muutamia tehtäviä siks päiväks mut oon jo ite tehny ne kaikki tehtävät nii voin ottaa sen päivän ihan rennosti! Meen maanantaina äidin kaa shoppaileen mulle uusia farkkuja ja käyn kampaajalla, saan uuden värin päähän :)
Ja mitäs muuta... Nii joo, Eerolla on maanantaina synttärit ja se aikoo pitää 18-vuotisbileet sen kotona nyt ens viikonloppuna, sain siltä kutsun, jeejee! Jansku ja sisko myös saa jossain vaiheessa sinne kutsun. Eero oli puhunu jotai et katottas joku leffa ja nii.
Ja sit sitä seuraavana viikonloppuna Hannan kaa kattoo The 69 Eyesii, aaw voi vitsi että tulee mahtava ilta!
Ainii ja mennää siskon ja äidin kaa kattoo Hauli Brosia ja Costello Hautamäkeä yhteen kirkkoon nyt keskiviikkona. On siel jotain muitaki esiintymässä, ainaki Mikko Alatalo :-D Ne laulaa siellä Juice Leskisen kappaleita, ja sisäänpääsy ei maksa mitään.
Mut eipä mulla nyt muuta, hyvää lauantai-illan jatkoo! :----)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti