rrock'n roll child

lauantai 23. marraskuuta 2013

Mahtava lauantai-ilta!

Joo mentiin siis tänään Eeron 18-vuotisjuhliin siskon ja Janskun kaa. Siellä oli meidän lisäks Linnea ja muutama jätkä joita ei tunnettu. Iha mukavilta ne kuitenki vaikutti.
Eero avas lahjat, syötiin pitsaa, sipsii, karkkii.. Täysikäset sai juoda alkoholii, alaikäsille ei kuulemma saanu tarjota. Sisko ja Jansku oli ainoot alaikäset :---D Katottii yks leffa minkä Eero sai joltai kaveriltaa lahjaks, se oli joku 8-pallo. Voin muute sanoo et se oli aika paska leffa. Ei siinä juonessa ollu oikee mitää järkee ja se nyt oli vähä muutenki aika outo.. En kyllä uudestaa kattois. No mut mun mielipide.
Laulettiin myös Singstarii, lauloin varmaa eniten ku jotkut ei uskaltanu laulaa kenenkää eessä... :D
Otettiin viel kaverikuvii ja iha muute vaa hengailtii ja pidettiin hauskaa. Tuli kyllä naurettuu iha kivasti! :-D Juhlat kesti jotai 4 tuntii..
Lähettiin sit juhlien jälkee viel kaupunkii, tai no Linnea ja joku niistä jätkistä ei tullu ku ne lähti koteihinsa. Me loput sit lähettii käymää yhessä kaupassa, Eero osti mulle ja siskolle yhteisen siideritölkin (oisin voinu ehkä itekki ostaa, mut annettiin sit Eeron ostaa :D), josta tarjottiin Janskullekki, et kyllä se sisko ja Jansku saiki sit loppujen lopuks juoda :---D No joo eihä alaikäsille vissii sais tarjota alkoholii, mut veikkaan et aika moni on kuitenki maistanu alkoholii jo alaikäsenä :D Mut nii, siitä kaupalta sit suunnattiin kaupunkiin päin, saatiin juotuu ne juomat melko nopeesti enne ku päästii iha keskustaan asti. Hengailtiin siel iha muute vaa, ei oltu kännissä vaikka nii ois voinu luulla :----D
Käytii mäkissä, jossa Eero tarjos mulle,siskolle ja Janskulle ranskikset. Kello oli varmaa jotain vähä yli yheksän tai jotai sinnepäin, ku lähettii siskon ja Janskun kaa melko samaan aikaan kotio päin. Ei viititty jäädä pidemmäks aikaa, ja sit ku meidän perheellä on kuitenki sellane nälkäne marsu täällä kotona nii täytyyhän siitäki huolehtia, ku ei oo porukat kotona. Ne siis lähti tänä aamuna leirintälueelle ja tulee taas huomenna kotiin.
Eero ja sen jätkäkaverit jäi vielä kaupunkii, ne tais mennä baariin.. Oisin itekki voinu mennä mut ois ollu kivempi et Jansku ja siskoki ois tullu, mut ne ei sinne valitettavasti pääse D: No mut Jansku täyttää ens vuoden alussa 18, siskolla onki vähä pidempi aika siihe täysikäisyytee..
Mut oli kyllä tosi kivat pirskeet, mahtava seura, mahtava ilta! Kiitos kaikille! :----)
Ja jotta ei ois ihan kuvaton postaus, nii laitan tähän nyt vaikka kuvat niistä lahjoista mitkä annettiin siskon kaa Eerolle.

Jotain tuoksua, oli muuten siskon idea ostaa tommone Eerolle :--D

Tämmönen kortti

Marmeladia!

 PS. Mun ääni alkoi vähä katoomaa ku tultii siskon kaa kotii, johtuu varmaa siitä ku tuol on nii kylmä tai ku oon puhunu/huutanu/laulanu liikaa tänää. En tiiä, ehkä se johtuu kuitenki tosta kylmästä ilmasta.

PPS. Dead Snow tulee tänää klo 23.40 neloselta. Aattelin kattoo, vaikka tuskin siinä mitää pelottavaa tapahtuu. Ainaki Jansku oli nauranu sille iha kiitettävästi.

PPPS. Huomenna meen Linnealle pitkästä aikaa, katotaa varmaa joku leffa ja en sit tiiä mitä muuta keksitää. Siitä on muuten oikeesti iha pirusti aikaa ku oon viimeks Nokialla asti käyny..


2 kommenttia:

  1. En nyt sanois 8-palloa paskaks elokuvaks, ehkä vähän sekava juoni, mutta siinä näkee mitä tapahtuu, jos sekoilee huumeiden kans, koskas tuut mun luo kylään? lauantaina nähdään sit. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no mielipiteensä kullakin. Ja en tiiä, mut lauantaina nähää <3

      Poista