rrock'n roll child

torstai 28. marraskuuta 2013

Waiting for the winter sun. And the cold light of day


Moi! Olin vissii maanantaina postannu viimeks, nii ajattelin et jos vaikka nyt kirjottelis tänne taas jotakin. Ei oo tosin mitään kauheen erikoista tapahtunu, mistä voisin kertoa.
Mut tää viikko on menny onneks melko nopeesti, huomenna on jo perjantai. Ja ylihuomenna kauan odotettu The 69 Eyesin keikka!

Voisin laittaa jo tähän väliin jotain kuvia, ja selittää vaikka niistä jotain.

Olin sunnuntaina Linnealla, sain ite päättää mitä katottais, nii katottiin Texasin Moottorisahamurhaaja tuolta Netflixistä ku Linnealla on sinne tunnus. Oli muuten tosi hyvä leffa!

Tän oli tarkotus heilahtaa, jotenki jännän näköne :D
Saatiin joulukalenterit, jeejee! Siitä on vaa tullu sellane perinne et pakko olla suklaakalenteri joka vuosi :--)

Suklaajoulupukki :D
Piirtelin ajankuluks meidän parvekkeen lasiin :D
Tämmösen kirjan lainasin joskus öö.... kauan aikaa sitte, mut onneks tätä on viel aikaa lukea. Ja onneks tän voi uusia jos ei ehi ajoissa lukeen :) Tosi hyvä kirja, kannattaa lukea!

Taisin just tiistaina lainata tämmöset leffat. Hohto ja Marley & Me.
Sellaset kuvat. Tajusin just etten ollukkaa pitkää aikaa ottanu kuvia. En oo ees kännykälläkään kuvannu. Mut ylihuomenna otan tietty kameran mukaan sinne keikalle, et saan paljon kuvia bändeistä!
Black Veil Brides olis ollu muuten eilen tuolla Klubilla, oisin muuten voinu mennä mut ei ollu tarpeeks rahaa lippuun, vaikka ei se lipun hinta nyt sillee ollu kallis. Tais siinä olla joku muuki syy mut en enää muista mikä :o Nii ja se keikka myytiin melko nopeesti loppuun. No mut näkeehän sen bändin joskus toiste sitte, jos ne tulee vielä joskus uudestaan Suomeen. Toivottavasti.
Tällä hetkellä päässä soi Juha Tapion TSNEH. Miten se voiki olla niin hyvä kappale? Nii ja toi postauksen alussa oleva kappale on ihana. <3 Kuulin sen joskus kauan aikaa sit Radio Cityltä ja se kolahti heti.
Tuli vielä mieleen, et meen Janskulle kattoon Black Swanin lauantaina joskus kahen aikaan päivästä. Sen jälkee ehin vielä valmistautumaan illan keikalle. Siellä keikalla on muuten Sleep Of Monsters lämppärinä, otin yks päivä selvää millanen bändi on kyseessä, niin niillähän on mahtavan kuulosta musaa, kuunnelkaa ihmeessä!
Mut ei mulla nyt muuta, teen kyllä seuraavan postauksen siitä lauantain keikasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti