rrock'n roll child

torstai 21. marraskuuta 2013

Juice-kirkko & ensilumi

Olin eilen siellä "Juice-kirkossa" äidin ja siskon kaa. Siellä siis oli esiintymässä Heikki Salo, Kati Pellinen, Mikko Alatalo, Costello Hautamäki ja Hauli Bros. Heikki Salo on tunnettu ainakin Miljoonasade -yhtyeestä, Kati Pellinen ei sanonu mulle yhtää mitää, Mikko Alatalon tiesin, Costello on soittanu mm. Hanoi Rocksissa ja Popedassa. Hauli Bros... no, sen yhtyeen vaa satuin tietämään jostain :-D Halusin mennä sinne kirkkoon iha vaa Costellon ja Hauli Brosin takia. Hyvin vetivät, ja vetihän ne muutki ihan hyvin! Siellä oli siis teemana Juice Leskinen, eli ne siis esitti Juicen kappaleita. Olin aiemmi kuullu Juicelta ehkä vaa pari biisiä, mut sen illan aikana kuulin tietty enemmänki niitä biisejä, oli hyviä! Ehkä parhaimmat kappaleet oli kuitenkin Kaksoiselämää, Rakkauden haudalla, Viidestoista yö ja Norjalainen villapaita. Siellä oli muuten myös Eero Alatalo (joka on vissii Mikko Alatalon poika ellen väärin muista?) ja se esitti siellä yhen kappaleen, ja sen kappaleen nimi oli Ollaan ihmisiksi, joka soi sen tapahtuman jälkee iha kivasti päässä :----D
Siellä kirkossa oli muuten aika kivasti väkee, mut päästiin sillee iha hyville paikoille..  Sisko otti kännykällään kuvia, ku en ite pystyny, mun ottamat kuvat heilahti kokoaja. Mut tässä nyt yks kuva sieltä kirkosta. Ei kyllä oo mikää paras laatu ku kännykällä otettu, joten päätin laittaa tän tänne pienikokokseks, kuvaa saa isommaks ku klikkaa kuvan päältä. Jos siis haluaa ihailla sitä "ihanaa" laatua..


Eipä mulla muuta kerrottavaa ookkaan tosta tapahtumasta.

Tänään satoi lunta, vihdoinkin! Joten päätin ottaa parvekkeelta vähä kuvia ensilumesta.

Piti saada kuva lumisesta kuusesta mut pieleen meni! Kamera tarkensi kokoaja vaa noita pisaroita :D

 Mut ei mulla oikeestaa muuta ihmeellistä ollukkaa. Huomenna on jo perjantai, ihanaa! <3

Loppuun vielä yks random kuvakollaasi ja kappale! Se kappale ja musavideo on niin mahtava! Videolla esiintyy ainakin Antti Railio, Marco Hietala (mm. Nightwish,Tarot,Northern Kings), Jarkko Ahola (mm. AHOLA, Teräsbetoni), Tony Kakko (Sonata Arctica) ja Ari Koivunen (Amoral) <3 Tota kappaletta vois soittaa jouluna!

1. Saatiin tämmöset Aamulehdestä, pastilleja! 2. Tänään tuli Demi :----)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti