rrock'n roll child

maanantai 6. lokakuuta 2014

Luopumaan ei suostuta edes tyhmyydestämme


Oli ihanan rento viikonloppu. Iskä oli koko viikonlopun toisella paikkakunnalla töissä, joten olihan tässä kämpässä edes vähäsen hiljasempaa. Sisko oli yötä yhellä kaverilla niin vietettiin sit äidin ja marsun kaa perjantai-ilta kolmisin. Katottiin Salkkarit ja Posse. Possehan siis alkoi perjantaina, ja pakko sanoo et yllätti positiivisesti! Harmi vaan et tulee Vain elämään kaa samaan aikaan mut onneks Vain elämään voi kattoo sunnuntaisin uusintana :) Sit katottiin vähän aikaa Tartu Mikkiin Livee vaikka oltiinki nähty se joskus aiemmin. Sen jälkeen äiti meni nukkuun ja ite aloin kattoon netistä sellasta leffaa ku Mega Shark vs Crocosaurus, vai miten toi nyt kirjotetaan. Mut oli aika hyvä leffa!
Lauantaina käytiin Janskun kaa kiertelemässä Keskustoria ympäri ku siellä oli Youtubemiitti. Yritettiin ettiä Harmaakorvaa ja Mikko Toivosta mut ei löydetty, damn. Ja olihan siellä nyt jonkin verran väkee et ei mikää ihme ettei löydetty. No mut tuli sentään käytyä :D Lähettiin jossain vaiheessa kierteleen Koskaria ja sillee. Sit mentiin takas Keskustorille ku sisko ja kaveri tuli kaverin autolla hakeen meitä. Käytiin Kalevan Prismassa kiertelemässä ja sit mentiin Pyynikin näkötornille.
Siellä näkötornilla oli iha kivasti väkee ku sinne oli vapaa pääsy ja nyt viikonloppuna vietettiin muuten Tamperepäivää. Mut nii, oltiin jonkin aikaa siellä näkötornilla ja ei toki hajottu ku sisko meinas kävellä kaverin auton ohi :---D Kysyin siltä et mihin hittoon se on menossa ja se vastas: "Autolle?"  Saatiin me kyllä muutenki välillä iha kivoja nauruhepuleita, varsinki Jansku :'D
Loppuilta vietettiin sit kaverilla, katottiin parit kauhuleffat mitkä olin ottanu mukaa; Eden Lake ja Pedon verta. Ostin siis sellasen boksin kerran kirpparilta missä on kolme kauhuleffaa, katotaa se kolmas leffa joskus toiste. Mut varsinki toi Eden Lake oli ihan älyttömän hyvä!
Sit surffailtiin netin ihmeellisessä maailmassa ja saatiin lisää nauruhepuleita. Kello oli jotain puol kakstoista yöllä ku kaveri lähti heittään mua ja Jansku kotiin päin. Lauantai oli siis tosi mukava!
Sunnuntai menikin sitten vaan kokonaan kotona lagaillessa, ei jaksanu tehä mitään. Kattelin Talent USA:n, Vain elämään uusinnan ja pienen osan Tanssii tähtien kanssa. Tosta Vain elämään jaksosta sen verran, et se oli tosi hyvä, koska Toni Wirtasen päivä :3 Apulannalla on niin monta loistavaa biisiä et oli kyl kiva kuunnella muiden versioita niistä bändin biiseistä. Tykkäsin itseasiassa kaikista versioista. Paula Vesalan versio oli aika jännä. Mut ei siitä sen enempää, laitan tähän vielä kuvia viikonlopulta.

Eka kuva ei oo viikonlopulta, kävin joskus vähä syömässä mummilla :D Nähtiin Myyrä Koskarissa, on se vaan niin nostalginen :3

Tubemiitti ja pirtelöö.

Tossa on toi boksi minkä ostin ja jotain maisemii

Lisää maisemii :)


Mut eipä mulla muuta.. miks musta tuntuu et lopetan aina näin? :D En keksi parempaa tapaa. Mut pitäkää kiva viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti